Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Virtual reality escaperooms bij FORTtreffelijk

Kom je ook naar ons historisch fort om een leuke Virtual Reality escapegame te spelen? Bij FORTtreffelijk speel je de leukste spellen waarin escaperooms en Virtual Reality games worden gecombineerd.

De leukste VR escape games om samen te spelen

Een VR escaperoom speel je altijd samen. Iedereen heeft een eigen headset en je ziet en hoort je medespelers alleen nog maar in de magische wereld van VR. Ontdek samen de virtuele escaperoom, ga uitdagingen aan en los pittige raadsels op. Je kunt de VR escapegames met 2, 4 of 6 personen spelen en er zijn diverse niveaus. Dat maakt de VR escaperoom een te gekke locatie voor een vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje voor teambuilding. We raden je aan om te beginnen met de laagste moeilijkheidsgraad als je nog nooit een VR escaperoom hebt gespeeld. Ben jij wel een ervaren VR escaperoom speler? Dan kun je jezelf natuurlijk uitdagen met een hogere moeilijkheidsgraad.

Dit zijn onze escaperoom + virtual reality games

In onze virtual reality escaperoom kun je de volgende spannende spellen spelen, op volgorde van moeilijkheidsgraad:

 • Escape The Lost Pyramid (moeilijkheidsgraad 2)
 • Beyond Medusa’s Gate (moeilijkheidsgraad 2)
 • The Huxley VR Game (moeilijkheidsgraad 3)
 • Prince Of Persia: The Dagger Of Time (moeilijkheidsgraad 4)

Wij kunnen met woorden niet beschrijven hoe bijzonder een virtual reality escaperoom is om te spelen. Ben jij benieuwd hoe het is om je in een virtuele wereld te begeven en tegelijkertijd uitdagende spellen te spelen? Er is maar één manier om erachter te komen: door zelf een VR escapegame te spelen! Boek vandaag nog jouw VR escaperoom ervaring, en het aftellen kan beginnen…

Escape the lost pyramid promo art

Escape the Lost Pyramid (2/4 personen per game, 6 totaal)

Betreed de wereld van Assassin’s Creed Origins in Escape the Lost Pyramid. Plaats jezelf in de schoenen van een team ontdekkingsreizigers en ga op zoek naar de pyramide van Nebka en de speciale artefacten die zich daarin huizen. Ervaar gevaarlijke, zenuwslopende situaties die je in het echte leven nooit zou kunnen meemaken. Escape the Lost Pyramid is een avontuur die jij en jouw vrienden niet snel meer zullen vergeten.

Doe je best om samen zo snel mogelijk uit de pyramide te ontsnappen, anders kom je er misschien nooit meer uit…

Boek nu!

Beyond Medusa’s Gate (2/4 personen per game, 6 totaal)

Beyond Medusa’s Gate is een VR escape game ervaring die plaatsvindt in de Griekse wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Ervaar een groots avontuur die je in het echt nooit zou kunnen beleven alsof je je daar echt bevindt. Ga als team op reis in het Oude Griekenland in de tijd van welsprekende filosofen, meedogenloze goden en profeteerende orakels. Jij bevindt je ergens op de Mani peninsula in een aan de kust gelegen grot waar jij op zoek gaat naar een eeuwenoud artefact. Misschien vind je zelfs het legendarische schip van de Argonauten?

Boek nu!
Beyond Medusa's Gate VR game promo art
Prince of Persia Dagger of Time VR Cover promo

Prince of Persia: The Dagger of Time

Ga op een episch avontuur in de wereld van Prince of Persia met deze unieke en uitdagende VR escapegame! Je wordt opgeroepen door de Keizerin van Tijd, Kaileena. Zij stuurt jou op een queeste om de snode plannen van een Magi te dwarsbomen. De Magi wilt namelijk de Zandloper vullen met nieuw zand om zo een leger van zand monsters te creëren.

Jij en jouw team krijgen van Kaileena de Dagger of Time, een wapen dat de tijd stil kan zetten. Zo kun jij je een weg banen naar de Zandloper kamer. Halen jullie het op tijd en kunnen jullie de wereld redden?

Boek nu!

The Huxley VR Game

Stap in de wereld van HUXLEY. Ga op een strijdlustige missie met deze unieke en uitdagende VR escapegame! Je strijdt met je team als laatste overlevenden in een wereld waarbij mensen zijn overgenomen door machines. Eén missie: HUXLEY helpen.

Kunnen jullie de apocalyps terugdraaien? De klok tikt!

Jij en jouw team moeten de wereld redden van haar ondergang, waarbij jullie absoluut moeten beschikken over: adrenaline, winnaarsmentaliteit en strijdlustigheid. Halen jullie het op tijd en kunnen jullie de wereld redden?

Boek nu!
huxleygame

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten