Wist je dat we per persoon gemiddeld zo’n 300(!!) uur per jaar vergaderen?!? Doe je dat steeds op dezelfde plek, dan kun je gerust stellen dat het wel wat saai begint te worden. En dat heeft geen positief effect op het resultaat. Daarom is zo nu en dan vergaderen op een andere locatie of een vergadering afwisselen met uitdagende activiteiten helemaal geen slecht idee. Zeker niet als die locatie ook gewoon voorzien is van alle faciliteiten die je maar nodig kunt hebben. Vergaderen+ noemen we dat, en dat is absoluut verrassend!

Goed vergaderen

Bij FORTtreffelijk is het goed vergaderen. Simpelweg al omdat je op een unieke locatie zit waar je alles voorhanden hebt wat je maar nodig zou kunnen hebben; bord met whitepaper? Check! Beamer? Check! Wifi? Check! En wil je juist liever geen wifi zodat je echt ongestoord kunt vergaderen? Ook dat kan geregeld worden.

Breakoutsessies in jullie programma

Weg van kantoor levert al gauw nieuwe inzichten op. Maar zelfs dan ben je na een paar uur zitten, praten en luisteren echt wel wat scherpte verloren. Dat is geen probleem bij FORTtreffelijk. Wij peppen jullie weer snel op met onze activiteiten. Zie het als een breakoutsessie. Je kunt hier met elkaar lasergamen, een escaperoom doen, een rondleiding of een survivalbreak… Vraag ons naar de mogelijkheden en wij regelen het zo dat het perfect in jullie programma past!

Unieke locatie met alle comfort

Het fort zelf is een unieke locatie, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Dé plek waar strategisch inzicht en vernuft nodig waren. Een inspirerende locatie dus voor vergaderingen die wat meer moeten opleveren! Op deze locatie hebben we 2 vergaderzalen voor jullie gereed staan die voorzien zijn van alle comfort. Ze zijn rustig gelegen, hebben een prettige akoestiek en elke ruimte is met oog voor details ingericht. Geen standaard saaie vergaderzaal maar een effectieve ruimte met een persoonlijke touch.

Makkelijk bereikbaar

FORTtreffelijk is trouwens makkelijk bereikbaar: we liggen centraal in Noord-Holland op een half uurtje van Amsterdam vandaan, tussen Zaandam en Alkmaar in. En er is hier volop gratis parkeergelegenheid.

Wil je ook meer bereiken met de vergadering? Ga dan voor Vergaderen+ bij FORTtreffelijk!

Willen jullie ook meer bereiken met de vergaderingen? Ga dan voor Vergaderen+ , het vergaderen met alle extra’s. Bij FORTtreffelijk regelen we dat graag voor jullie; met een vergaderzaal die van alle gemakken is voorzien, volop activiteiten voor binnen en buiten om de dag aangenaam te onderbreken en natuurlijk catering om jullie naar wens mee te verzorgen. Mogen we jullie binnenkort ontvangen op ons fort in Markenbinnen?

Vergaderen-voor-verrassende-inzichten,-bij-Fort-Markenbinnen-2