Trouwen op het fort

Trouwen op FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen, is heel bijzonder trouwen.
Vier het ja-woord in de mystieke, sfeervolle ruimtes of juist buiten in het groen van de fortwal en de prachtige natuur.
Jullie trouwdag is een speciaal moment, wij verzorgen die graag voor jullie op deze unieke locatie.

Unieke trouwdag

Elke bruidspaar wil een unieke trouwdag beleven en waar kan dat beter dan op een unieke locatie zoals dit fort? FORTtreffelijk bezit een paar prachtige ruimtes met buitenplaatsen die volledig ingericht kunnen worden voor jullie feest. Of jullie nu een klein, intiem trouwfeest willen of juist een spetterend knalfeest, hier op het fort bij Markenbinnen is het allemaal mogelijk.

Bijzondere trouwlocatie

Het robuuste, stoere FORTtreffelijk ligt midden in de natuur, een decor dat zich bij uitstek leent om jullie trouwdag te vieren. Deze historische plek in het groen en omringd door een gracht biedt een bijzondere, sfeervolle trouwlocatie die geheel ingericht kan worden naar jullie stijl en smaak.

Prachtige ruimtes

De Genieloods en de Poterne vormen prachtige ruimtes met elk een eigen buitengelegenheid om samen met jullie gasten het trouwen te vieren. Of jullie nu de receptie, het diner of ook het feest hier willen geven, wij vullen dat graag in op de wijze die past bij jullie trouwdag.

Organisatie van jullie trouwdag

Speciaal voor jullie trouwdag organiseren wij graag het feest dat jullie voor ogen hebben. Van bloemdecoratie, bruidstaarten, muziek en catering kunnen wij jullie adviseren en het voor jullie regelen. Een eventmanager verzorgt de gehele voorbereiding en kan dit desgewenst in overleg met jullie ceremoniemeester of wedding planner doen. En tijdens het trouwfeest zelf is deze eventmanager op de achtergrond aanwezig zodat alles soepel en volgens planning verloopt.

Trouwen op FORTtreffelijk

  • Bijzondere locatie voor een bijzondere dag
  • Voor groepen van 5 tot 150 personen
  • Binnenruimtes en buitenlocaties
  • Catering, aankleding, muziek, et cetera kan allemaal geregeld worden
  • Persoonlijk aanspreekpunt voor een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering

Zeggen jullie ja tegen FORTtreffelijk?

Trouwen op FORTtreffelijk kan vanaf kleine,
intieme groepen tot grote feesten van 150 gasten.
Willen jullie meer informatie of een vrijblijvende rondleiding?
Neem dan contact met ons op.

Contact