Thuiswerken? Samen vergaderen op een ruime locatie en veilige afstand!

Thuiswerken? Samen vergaderen op een ruime locatie en veilige afstand!

Thuiswerken? Samen vergaderen op een ruime locatie en veilige afstand!

Van Teams naar een echte team-meeting, bij FORTtreffelijk

Zien jullie je collega’s vooral nog via Teams of Zoom? Dan wil je elkaar vast ook weer eens in het echt ontmoeten. En dat kan, bij FORTtreffelijk. Een hele ruime locatie met volop plek binnen en buiten. Om samen te vergaderen, een leuke activiteit als teambuilding te doen en gezellig de dag samen af te sluiten. Van Teams naar een echte team-meeting, natuurlijk bij FORTtreffelijk!

Veilig vergaderen met alle ruimte

FORTtreffelijk is een locatie met alle ruimte. Zowel binnen als buiten. En dat is zeker in deze tijd heel erg handig. We hebben al vergaderzalen ingericht maar kunnen ook onze andere, ruimere zalen inzetten voor vergaderingen. Net wat nodig is om ook bij jullie groepsgrootte de juiste afstand te kunnen bewaren.

Buiten zitten

Een aantal zalen kunnen de deuren naar buiten openen. Voor frisse lucht of om buiten verder te gaan als het mooi weer is. En willen jullie tussendoor wat eten of drinken? Dan regelen we dat. We cateren in de vergaderzaal maar jullie zijn ook welkom om te komen eten en drinken in de Poterne of ons bedrijfsrestaurant.

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/09/fort-treffelijk-catering-bedrijfsrestaurant.jpghttps://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/09/fort-treffelijk-teams-vergaderen-teambuilding.jpgEen goed team heeft meer nodig dan Teams

Nu steeds meer teams thuiswerken en alleen nog maar met elkaar communiceren via beeldschermen, zijn teamuitjes nog veel belangrijker geworden. Even bijpraten, elkaar echt in de ogen kijken en weer samen kunnen overleggen. Zonder wifi-storingen, beeld dat blijft hangen of een bezorger die tijdens de vergadering aanbelt… Om goed te kunnen blijven functioneren als team, is er meer nodig dan Teams. Een teamuitje, activiteit voor teambuilding of alleen samen vergaderen en lunchen of borrelen. Het maakt het verschil en het maakt de samenwerking weer leuk en effectief. Teammeetings en teambuilding dus, met een uitje zoals jullie dat willen.
Wij faciliteren het van A tot Z.

Lasergamen voor teambuilding

Bij FORTtreffelijk organiseren we ook evenementen en activiteiten. Willen jullie na het vergaderen nog een leuke activiteit doen voor teambuilding? Dan regelen we dat! Zoals bijvoorbeeld lasergamen. Afstand is daarbij niet alleen een verplichting. Het is een tactische keuze die het verschil kan maken of je wint of verliest met jouw team!

Volgens de richtlijnen en met alle ruimte voor afstand

Natuurlijk hanteren wij ook de RIVM-richtlijnen en vragen we bezoekers thuis te blijven bij klachten. In ons coronaprotocol staat precies uitgelegd welke maatregelen wij hebben genomen. In het kort komt het erop neer dat we afstand houden, met vaste plekken werken en extra aandacht besteden aan de hygiëne. Gelukkig is FORTtreffelijk gevestigd in een oud fort midden tussen de weilanden. Wij hebben dus volop ruimte en daar laten we jullie graag gebruik van maken.

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/06/fort-treffelijk-terrasmazzel-zomerfort.jpgOrganiseer jullie volgende teamsessie, bij FORTtreffelijk!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next