Sportief bedrijfsuitje in Noord Holland? 3 keer plezier!

Sportief bedrijfsuitje in Noord Holland? 3 keer plezier!

Sportief bedrijfsuitje in Noord Holland? 3 keer plezier!

Een bedrijfsuitje is de ultieme gelegenheid voor teambuilding. Tijdens een leuke activiteit kunnen collega’s elkaar op een ongedwongen manier beter leren kennen: goed voor de samenwerking en voor een prettige sfeer op de werkvloer. Je kunt natuurlijk gaan voor een niet bijster originele pubquiz, waarbij de krachten van medewerkers ook wel gebundeld worden… maar tijdens een sportief bedrijfsuitje worden je collega’s pas écht uitgedaagd. Bovendien is het een mooie beloning voor hun inzet als werknemers getrakteerd worden op een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kom naar Noord-Holland voor de keuze uit meerdere sportieve bedrijfsuitjes bij het fort van Markenbinnen. 

1. Lasergamen

Een klassieker op het gebied van groepsactiviteiten is lasergamen. Dit kan op het fort van FORTtreffelijk zowel binnen als buiten gedaan worden. Deze historische plek in Noord-Holland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en ligt mooi verscholen in het groen. Het fort is een spannend decor voor een voortreffelijke 1 tot 1,5 uur lasergamen. Je beleeft de invasie in Normandië door het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene. De deelnemers worden vooraf in groepen verdeeld die beurtelings het fort moeten verdedigen en aanvallen.

2. Brandblussen

Wil jij wel eens echt brand leren blussen? Op het fort worden heel regelmatig brandweergroepen getraind. En al dat materiaal plus geoefende trainers zijn beschikbaar om jou en je collega’s deze ervaring mee te geven tijdens een gaaf en leerzaam bedrijfsuitje. Hopelijk hoef je deze nieuw aangeleerde vaardigheden echter nooit daadwerkelijk in te zetten…

sportief bedrijfsuitje

3. Escaperoom

Is het weer niet goed genoeg voor de buitenactiviteiten, dan kun je bij FORTtreffelijk kiezen uit drie (overdekte) escaperooms, met als absolute uitdager ‘Ontmantel de bom’. Hierin bevindt de groep zich in de Tweede Wereldoorlog, waar een tikkende bom onschadelijk gemaakt moet worden. De deelnemers worden in twee teams verdeeld en alleen door samen te werken kunnen zij de escaperoom op tijd verlaten.

Mogelijkheden voor een sportief bedrijfsuitje in Noord-Holland

Onze uitjes zijn voor de hele dag te boeken, als arrangement of in combinatie met andere activiteiten. Bij FORTtreffelijk boek je jouw sportieve bedrijfsuitje in Noord-Holland op maat. Natuurlijk krijg je ook honger van actief zijn, dus een lekkere hap gaat er vast wel in. Dat kan geregeld worden dankzij de catering. Ook op dit gebied kun je kiezen uit verschillende arrangementen: van een kop koffie of thee met taart tot een vegetarische borrel of een uitgebreide barbecue.

Wil je meer weten, of de opties bespreken? Neem vrijblijvend contact op, zodat FORTtreffelijk alles voor jouw sportieve bedrijfsuitje naar wens kan verzorgen.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next