Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een training of cursus in veiligheid bij het opleidingscentrum RBOC op het fort bij Markenbinnen. Wenst u ook advies of ondersteuning op het gebied van fysieke veiligheid? Kom dan naar het RBOC Fort Markenbinnen. Wij ontzorgen u daarin graag!

Trainingen op maat gemaakt

Bij noodsituaties moet snel en adequaat worden gehandeld. Om dan te weten wat goed is en bewust te zijn van de risico’s, trainen wij hier op het fort de cursisten in de voor hun specifieke werk- en leefomgeving. Met deze op maat gemaakte trainingen wordt de veiligheid bij u op het werk of in uw omgeving snel vergroot.

Practice reality

De trainingen die wij aanbieden worden gegeven door ervaren instructeurs. Elk werkt in een klantspecifiek team zodat de kennis en expertise over de veiligheidsaspecten in de specifieke situaties zo groot mogelijk is. Het aanbod van de trainingen wordt zodoende ook afgesteld op de producten en diensten van onze klanten. ‘Practice reality’ noemen wij dat, zodat u altijd de training krijgt die het beste past bij uw situatie en uw risico’s.

(bedrijfs)Brandweer

In ons fort beschikken we over allerlei mogelijkheden om brandweerlieden effectief elementair te trainen via verschillende scenario’s in de meest voorkomende situaties. De unieke locatie maakt het mogelijk om zowel binnen als buiten situaties te trainen waar de brandweer of bedrijfsbrandweer mee te maken kan krijgen.

BHV- en andere veiligheidstrainingen

Voor bedrijven, scholen, organisaties en kinderen organiseren we BHV- en andere veiligheidstrainingen zoals EHBO, VCA etc. Deze worden standaard aangeboden maar kunnen op verzoek voor specifieke groepen, zoals bijvoorbeeld kinderen of scholen, natuurlijk aangepast worden. Na deze trainingen ontvangt iedereen, afhankelijk van de certificering, een diploma of certificaat van deelname.

Advies in veiligheid

RBOC Fort Markenbinnen adviseert bedrijven over bedrijfshulpverlening (BHV), arbeidsveiligheid en brandveiligheid. Hierbij gaan we altijd uit van de wettelijk verplichte risico-inventarisatie (RI&E) waarmee de risico’s in gebouwen en de omgeving in kaart worden gebracht. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld waarmee de veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie tot een minimum worden beperkt.

Fysieke veiligheid

De experts bij FORTtreffelijk staan dagelijks klaar voor hun klanten om ze te ontzorgen op het gebied van fysieke veiligheid. En die serviceverlening is heel compleet; van risicoadvisering tot de verkoop, verhuur en het onderhoud van middelen.

RBOC Fort Markenbinnen

  • Unieke locatie voor veiligheids-scenariotrainingen
  • Opleidingscentrum voor (bedrijfs)brandweer
  • Maatwerk in veiligheidstrainingen zoals BHV voor specifieke doelgroepen
  • Trainingen in veiligheid door ervaren en gespecialiseerde teams