De perfecte locatie voor oldtimer rallys of een festival en voor autoclubdagen

Het ruim opgezette terrein met voldoende plek voor alle auto’s van een autoclub is ook beschikbaar voor clubdagen of als eind of beginstation van bijvoorbeeld een oldtimer rallys. De KNAC was de eerste club die onze mooie en unieke locatie aandeed, het was een geweldig succes!

We kunnen in veel wensen voorzien, zoals in bijvoorbeeld de wens voor een volledig verzorgde (biologische) catering, uiteraard kunt u natuurlijk ook uw eigen mensen of materialen gebruiken om een succesvol evenement neer te zetten.

Momenteel worden de binnenruimtes van het fort volledig vernieuwd om bezoekers bij slecht of koud weer, te kunnen voorzien van een warme, droge en erg gezellige plek. Van de werkzaamheden zult u geen hinder ondervinden aangezien de binnenruimte van het fort in delen af te sluiten is.

Er is veel mogelijk op onze geweldig veelzijdige en unieke locatie in Noord Holland. Op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam ligt dit best bewaakte geheim, midden in de natuur, volledig afgeschermd van de buitenwereld.

Vorig jaar zijn we begonnen met de verhuur van deze locatie en zijn zelf vol inspiratie over de mogelijkheden maar misschien heb je zelf NOG leukere ideeën, heb je interesse in onze locatie maar wil je eerst even met iemand praten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor gebruik van het fort zelf en de beschikbare ruimtes kunt je het best even op onze pagina over locatie te huur kijken.