Organiseer uw eigen festival

Wist je dat je ons prachtige Fort Markenbinnen en het terrein er omheen ook kunt gebruiken om er je eigen feest of zelfs festival te organiseren?

Op 18 juni hadden we een primeur, met een weliswaar besloten, feest annex mini-festival!

3 vrienden waren op zoek naar een geschikte locatie om eens flink uit te pakken met hun verjaardagsfeest, al lopend over het terrein broeide de inspiratie en ontstond het idee van een eigen festival voor alle genodigden. Muziek, DJ’s, drones, toneel, dans, vuur, eten en zelfs een mini-camping op het terrein voor de uitgenodigde die-hard festivalgangers. We kijken er nu al naar uit!

Er is veel mogelijk op onze geweldig veelzijdige en unieke locatie in Noord Holland. Op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam ligt dit best bewaakte geheim, midden in de natuur, volledig afgeschermd van de buitenwereld.

Vorig jaar zijn we begonnen met de verhuur van deze locatie en zijn zelf vol inspiratie over de mogelijkheden maar misschien heb je NOG leukere idee├źn, heb je interesse in onze locatie maar wil je eerst even met iemand praten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor gebruik van het fort zelf en de beschikbare ruimtes kunt je het best even op onze pagina over locatie te huur kijken.

Onze locatie is eigenlijk geschikt voor alle soorten feesten

Het hoeft natuurlijk geen wild feest te zijn maar het Fort gebruiken als achtergrond voor een mooie bruiloft in een historische buitenomgeving is natuurlijk ook niet verkeerd.

Genieten, bijvoorbeeld inclusief een heerlijke (biologische) catering!