Locatie te huur

Op zoek naar een unieke locatie?
Voor feesten, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, trainingen en nog veel meer is FORTtreffelijk bij uitstek geschikt.
Inspirerend en spannend, midden in een prachtig natuurgebied bij Markenbinnen is dit historische fort de geschikte locatie voor elk evenement.

Locatie voor allerlei evenementen

FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen, is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De bijzondere ruimtes zowel binnen als buiten, zijn te huur als de locatie voor uw evenement. Het terrein om het fort is prachtig groen, ideaal om er echt even uit te zijn of een buitenevenement te organiseren. En binnen vindt u locaties van verschillende groottes. Zodat u zowel plenaire bijeenkomsten als workshops hier kunt geven. Of natuurlijk een gezellig feestje.

Multifunctionele ruimtes

In de verschillende multifunctionele ruimtes in het fort kunt u groepen van 5 tot en met 150 personen ontvangen. En huurt u het gehele fortterrein, dan zelfs nog meer. Afhankelijk van de verwachte groepsgrootte en uw evenement kiest u de ruimte in FORTtreffelijk die het beste daarbij past, in mogelijkheden en natuurlijk qua sfeer.

De Genieloods

De locaties op FORTtreffelijk zijn divers. Zo kunt u terecht in de Genieloods. Deze loods is in 2008 in ere hersteld op de exacte plek waar zo’n 100 jaar geleden de oude bergloods stond. De verschillende zalen daar hebben elk een capaciteit van 30 personen. In het café-restaurant kunnen we voor het diner 80 personen en in theateropstelling 90 personen ontvangen.

Locaties in het fort zelf

Het fort zelf is gelegen op het forteiland, omgeven door een gracht en te midden van prachtig groen vanwaar u uitkijkt over een weids natuurgebied. In het fort kunt u verschillende locaties huren:

  • 4 zalen: de Oostbatterij, Inundatiekamer, Hefkoepelkamer en Acceskamer, met elk ruimte tot 12 personen.
  • Poterne: een binnenruimte onder de bogen van het fort met capaciteit tot 60 personen. Benut u de buitenruimte erbij, dan is er plek voor ongeveer 125 mensen.
  • Kazemat: een grote locatie binnen met ruimte voor 30 personen.
  • Kardoezen en Buskruit: 2 unieke locaties binnen met elk capaciteit tot 10 personen.

Natuurlijk kunt u ook het hele fort als locatie huren waarbij u een groep van 150 personen kunt ontvangen. Alle locaties zijn apart te huren en in combinatie.

Complete aankleding of alleen de locatie

Huurt u een locatie op FORTtreffelijk, het fort bij Markenbinnen, dan helpen wij u graag waar mogelijk. Zo kunnen wij u in contact brengen met trainers of sprekers, zangers en dj’s en verzorgen wij graag de gehele aankleding. Ook kunnen wij voor u de catering verzorgen. Hiervoor werken wij samen met een biologische cateraar die elk evenement kan voorzien van uitstekend eten en drinken passend bij het thema, uw wensen en uw budget.

Locatie huren op FORTtreffelijk

  • Multifunctionele ruimtes, 7 dagen per week toegankelijk
  • Voor groepen van 5 tot 150 personen
  • Veel diversiteit in de te huren locaties, binnen en buiten
  • Voor zakelijke en particuliere evenementen
  • Alleen de locatie of complete invulling, alles is mogelijk

Wilt u bij FORTtreffelijk een locatie huren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.