Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Catering voor elk feest en event, op FORTtreffelijk in Noord-Holland

Geen feest of bijeenkomst kan natuurlijk zonder goede catering. En geen vergadering of dagje uit evenmin. Vandaar dat bij FORTtreffelijk de catering goed geregeld is. FORTtreffelijk geregeld zeg maar. Van een goede kop koffie tot een smakelijke lunch en van uitgebreide borrels met uitstekende hapjes tot stoere barbecues en verrassende buffetten.

Biologische catering, vegetarisch of stoer en stevig?

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dus zorgen wij ervoor dat de catering altijd wordt afgestemd op jullie voorkeuren. Moet het biologisch zijn? Geen probleem. Worden vegetarische hapjes op prijs gesteld? Dan regelen we dat. En willen jullie liever na een pittige activiteit ook een stevige stoere barbecue? Dan kan dat ook. Voor elke groep, groot of klein, regelen wij de catering naar wens. Zelf of door een gespecialiseerde cateraar.

Goed eten op het fort bij Markenbinnen

Wat de reden ook is dat jullie FORTtreffelijk bezoeken, op ons fort in Markenbinnen is het altijd goed eten. Hier vieren we bruiloftsfeesten, wordt stevig vergaderd, vieren kinderen hun feestje en gaan tieners en volwassenen de escaperoom in. Maar ook feesten binnen en buiten en uitdagende activiteiten worden bij FORTtreffelijk geboekt. Van een leuk dagje uit tot een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje. En voor al die mensen en al die gelegenheden verzorgen wij de catering, precies zoals het gewenst is.

Unieke locatie met catering binnen en buiten

Het fort zelf is een unieke locatie en een mooie achtergrond om een bijeenkomst of feest te organiseren. Dit authentieke onderdeel van de Stelling van Amsterdam, gebouwd in de 19e eeuw, bevat diverse ruimtes binnen en buiten waar de catering geplaatst kan worden. In de Poterne, de Genieloods of buiten met allerlei kraampjes. Zo wordt van deze toch al unieke locatie een uitzonderlijke locatie met FORTtreffelijke catering gemaakt!

Meer weten?

Wil je een evenement organiseren? Dan ben je bij ons meer dan welkom. Bel of mail ons en we bespreken graag de mogelijkheden voor het event, de locatiehuur en natuurlijk de catering die daarbij hoort!

 • Catering mogelijk voor alle groepsgroottes
 • Ook bio, vega en bij speciale dieetwensen
 • Bij events, feesten, uitjes, partijtjes en zakelijke bijeenkomsten
Ja, vertel mij meer over de catering bij FORTtreffelijk!
fort-treffelijk-wandelen-fietsen


Ook als trouwlocatie of voor zakelijke events

Voor elk feest en elk event, dit fort is een prachtige feestlocatie. Ook als het wat intiemer moet zijn voor bijvoorbeeld een kleine bruiloft. Of voor een zakelijke bijeenkomst met klanten en leveranciers. De historische locatie middenin het typisch Nederlandse weidegebied is een schitterend decor voor elk event. En de invulling die gewenst is? Daarvoor staat jullie eventmanager klaar om jullie te helpen het feest perfect te organiseren!

Fort huren als feestlocatie?

Wat voor feest of evenement je ook gaat organiseren, als unieke feestlocatie is dit fort te huur! Wil je het eerst zelf wel eens zien? Bel dan voor een afspraak en we geven je graag vrijblijvend een rondleiding op FORTtreffelijk We denken dan meteen mee over wat mogelijk is voor jullie feest. En, wordt het fort ook jullie feestlocatie?

 • Van 5 – 150 personen
 • Binnenruimtes en buitenlocaties
 • Invulling naar wens voor o.a. catering, aankleding en muziek
 • Persoonlijke eventmanager tijdens de voorbereiding en op de dag zelf

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten