Of je nu voor de meivakantie, de zomer of de herfstvakantie iets te doen zoekt… stoere kids hebben het op FORTtreffelijk altijd naar hun zin! Hier vinden de leukste dagjes uit plaats, bij mooi en bij slecht weer!

Voor binnen en buiten

Op FORTtreffelijk kun je namelijk altijd terecht (wel even vooraf checken of er plek is!). Hier zijn gave activiteiten voor binnen en buiten. Je moet het alleen wel durven…

Voor jou en jouw vrienden

Wij hebben namelijk genoeg ideeën voor een leuk dagje uit voor jou en jouw vrienden. Wat dacht je van een spannende escaperoom hier op het fort bij Markenbinnen, Noord-Holland? Ga je liever buiten iets ondernemen? Dan kun je hier ook lasergamen!

Escaperoom voor tieners

De escaperoom ‘Ontmantel de bom’ is superspannend en ook best uitdagend. Het is dan ook geschikt voor tieners, van 12 tot zo’n 17 jaar. In deze escaperoom keer je terug naar de Tweede Wereldoorloog waar het fort onder vuur genomen wordt door de vijand en jij met jouw vrienden op tijd de bom moet zien te ontmantelen. En dat kan, als jullie kunnen samenwerken…

Lasergamen voor kinderen en tieners

Ben jij wat jonger maar wil je ook een uitdagende dag beleven met jouw vrienden? Kom dan eens lasergamen. Dat is een echt stoere activiteit waarbij je in heuse camouflagepakken in en rond het fort het andere team probeert te verslaan. Lasergamen is op FORTtreffelijk al mogelijk voor kinderen vanaf 8 jaar maar is ook heel populair bij de oudere tieners!

Ook als kinderfeestje!

Al die activiteiten die je op ons fort kunt doen, zijn natuurlijk ook heel leuk als kinderfeestje. Ben je wel klaar met die indoorspeelparadijzen maar heb je teveel energie voor een middagje bios? Dan kun je je met jouw vrienden helemaal uitleven op FORTtreffelijk tijdens jouw kinderfeestje!

Op het fort bij Markenbinnen

FORTtreffelijk is de evenementenlocatie op het fort bij Markenbinnen. Een bijzondere locatie want hier loop je op, in en rond een echt fort uit de Stelling van Amsterdam. Midden in de weilanden en tussen het groen is er hier van alles te doen voor de stoere kids die een leuk dagje uit willen. Of dus een origineel kinderfeestje willen vieren. En heb je na al die activiteiten zin in wat lekkers gekregen? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht.

Regel nu een stoer dagje uit!

Heb je iets gezien op onze site wat jou echt leuk lijkt? Check het dan even met jouw ouders én vraag ons of er nog plek is op de dag van jouw voorkeur. We kijken dan snel met je mee en zoeken als het al volgeboekt is, een andere mogelijkheid. Zien we jou en jouw vrienden snel bij FORTtreffelijk?

Lasergamen-voor-jongens-en-meisjes-tussen-de-8-en-16-jaar_liggend