Lasergamen in de herfstvakantie: leuk, actief uitje voor kinderen

Lasergamen in de herfstvakantie: leuk, actief uitje voor kinderen

Lasergamen in de herfstvakantie: leuk, actief uitje voor kinderen

Lasergamen in de herfstvakantie

Even uitrazen voor de kinderen, ook binnen mogelijk

Op zoek naar een leuk uitje voor de kinderen in de herfstvakantie? Kom dan een uurtje lasergamen! Lekker rondrennen, uitrazen en daarna uitpuffen. De locatie is groot genoeg dus veilige afstand voor de ouders is altijd mogelijk!

Ontdek nu: Lasergamen voor kids

Leuk uitje met de kinderen

De herfstvakantie staat alweer voor de deur en het lijkt dit jaar ook een echt herfstige vakantie te worden! Ben je op zoek naar een leuk uitje waar de kinderen even hun energie kwijt kunnen? Dan is lasergamen altijd goed. En dat kan bij ons, op het fort.

Binnen en buiten mogelijk

Het fort is heel groot en de locatie zelf nog heel veel groter. Is het mooi weer? Dan kunnen de kinderen heerlijk buiten rond het fort en over het gras rondrennen en hun spel spelen. Is het echt herfstweer met veel regen? Dan gaan ze gewoon naar binnen. Er is plek genoeg dus ze kunnen ook daar rondrennen en uitrazen.

lasergamen_buiten

Korte versie: lekker snel, lekker voordelig

Lasergamen kan altijd al bij het fort, misschien ben je hier al eens geweest met een kinderfeestje waar dat ook bij zat. Maar nu is er dus ook de kortere versie; geen patat, niet omkleden en camoufleren maar laserguns aanpakken, uitleg krijgen en gaan. Lekker snel dus, en nog voordeliger ook!

Wachten in onze Genieloods

Als ouder ben je er vast bij om ze heen en weer te rijden. Wil je tijdens hun spel niet buiten wachten? Neem dan plaats in de Genieloods. Daar kun je wat eten en drinken terwijl je op ze wacht. En zijn ze klaar? Dan kun je daar binnen met elkaar ook nog wat drinken. Ook in de Genieloods hebben we genoeg plek, dus je kunt altijd afstand houden.

2x lasergamen

Het lasergamen duurt in totaal zo’n 50 tot 55 minuten. Je komt op de afgesproken tijd bij het fort waar we je ontvangen met limonade voor de kids en een korte uitleg via een instructiefilmpje. Vervolgens krijgen ze de laserguns en gaan ze twee rondes spelen van elk 17 minuten.

Neem je vriendjes mee!

Dit leuke en actieve uitje voor kinderen kost € 12,50 per persoon en is mogelijk voor groepen van 6 tot 16 personen. Vraag dus snel een paar vriendjes om mee te gaan, boek het dan online en we zorgen dat alles voor jullie klaarstaat!

Ziek of verkouden? Geen uitje ☹

Het fort is een hele ruime locatie, zowel binnen als buiten. Daardoor is het hier heel goed mogelijk om de gewenste anderhalve meter afstand aan te houden en alle andere maatregelen te nemen. Dat doen we dus ook waardoor je hier nog steeds naar toe kunt komen en een leuke middag kunt beleven. Maar ook op het fort geldt dat als je ziek bent, verkouden of andere corona-achtige klachten vertoont, we je helaas niet kunnen ontvangen. Datzelfde geldt als een van je huisgenoten positief getest is op COVID-19. Ben je weer beter? Dan hopen we je snel weer te zien!

Lekker actief!

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie? Laat ze dan hier lekker met hun vriendjes rondrennen en samen lasergamen. Tip: neem wel laarzen mee of schoenen die vies mogen worden voor als ze buiten gaan lasergamen.

Boek nu jullie uitje voor de herfstvakantie

Kijk snel wanneer jullie kunnen, wie er allemaal mee wil en boek jullie uitje voor de herfstvakantie. En wil je graag lasergamen met patat, camouflage en lekker lang? Dan is er de uitgebreide versie Fuselier Pro die je natuurlijk ook kunt boeken. Zien we jullie snel?

Stel nu je eigen kinderfeestjes samen.

Iets leuks doen met Halloween?

fear-@-the-fortress-halloweentocht-2020-28-november

Fear @ the Fortress is een echte Fright Night-avond: het is Halloween 2024 en er is net een persconferentie geweest. De noodtoestand is afgekondigd en iedereen die nog niet besmet is moet naar een inentingspost, zoals het fort. Er is namelijk een nieuw, veel agressiever virus. Wie daarmee besmet is, heeft nog maar een dag te leven. Is jouw leven je lief? Ga dan snel met jouw gezin naar het fort en vind de inentingspost. Maar weet wel dat het Halloween is. Betreden is dus op eigen risico.

Voor de wat jongere bezoekers van ons fort hebben we ook een spannende avond met Halloween in petto. Iets minder spannend dan het Fear @ the Fortress natuurlijk. Maar tijdens deze Griezeltocht zullen ze toch soms wel even schrikken. De kinderen gaan dan in het fort op zoek naar een antivirus. Maar ja, het is Halloween en er lopen wel griezels rond…

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next