VR lasergame

VR lasergame

Over deze activiteit

Let op: Deze activiteit is binnenkort te boeken. Stay tuned! 

Virtual Reality lasergamen voor kinderen

Helemaal nieuw bij FORTtreffelijk is lasergamen in virtual reality voor kinderen. Lasergamen is een populaire activiteit voor kinderfeestjes die we al langer hebben, maar nu sinds kort ook in combinatie met virtual reality! Je staat straks in een lege ruimte, maar zodra je een VR bril op zet verandert je wereld in een coole digitale wereld waarin je elkaar als robots ziet! En niet zomaar robots, robots met een lasergun. Een supertof idee voor een kinderfeestje. Daag je vrienden uit voor een potje VR lasergamen. Welk team gaat er winnen?

Wat houdt de VR lasergame precies in?

Tijdens dit actieve kinderfeestje worden er potjes gespeeld van 4 minuten per game. Het is namelijk niet fijn om de VR bril te lang op te houden, en zo kunnen we lekker snel door naar het volgende potje. Zodra je niet aan het spelen bent kun je op de grote schermen meekijken hoe je vriendjes aan het lasergamen zijn en wat ze door hun virtual reality bril allemaal zien. Superleuk natuurlijk! 

Ook écht lasergamen?

Naast dat coole VR Lasergamen kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ lasergamen met je kinderfeestje. Of ga je voor een combinatie van beide? Boek een combinatie feestje en kijk welke versie jullie het allerleukste vinden! Zo kun je virtueel of in het echt alvast oefenen voor het volgende potje. Klik aan de rechterkant van deze pagina op de blauwe knop om een activiteit te boeken, of neem eens een kijkje bij onze andere FORTtreffelijke kinderfeestjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden of liever een feestje dat op maat gemaakt is naar jouw wensen, neem dan eens contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

De kans om duizelig of misselijk te worden is klein. Bij de ontwikkeling van de game is hier rekening mee gehouden. Ook dankzij de professionele headsets wordt de kans verkleind. Daarnaast heb je per potje maximaal 4 minuten de bril op.

Ja, je kunt je bril ophouden. In de bril zit genoeg ruimte voor de meeste brillen. Wij raden wel aan, indien mogelijk, contactlenzen te dragen.

Nee, de game die gespeeld wordt tijdens het VR-lasergamen is geschikt voor iedereen. Hiervoor heb je geen specifieke ervaring nodig. De instructeurs zullen de kinderen goed begeleiden en uitleggen hoe het spel werkt.

Jazeker! We bieden diverse andere activiteiten aan voor een geslaagd kinderfeestje op ons fort. Deze zijn perfect te combineren zijn met onze VR lasergame. Tussen de activiteiten zit een korte rustpauze en krijgen de kinderen limonade en een zakje chips.