Kinderfeestjes voor 8 – 12 jarigen weer mogelijk

Kinderfeestjes voor 8 – 12 jarigen weer mogelijk

Kinderfeestjes voor 8 – 12 jarigen weer mogelijk

Met maatregelen vanwege het coronavirus, maar net zo leuk als anders!

Door het coronavirus stond alles stil, ook voor onze jongste gasten. Maar wie de afgelopen maanden jarig is geweest of binnenkort jarig wordt, kan het kinderfeestje vanaf 1 juni a.s. weer vieren bij FORTtreffelijk! Net zo leuk als anders maar met extra regels en maatregelen vanwege het coronavirus.

Kinderfeestje niet kunnen vieren door corona? Vier het dan alsnog!

Voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar is er gelukkig nu weer heel veel mogelijk. En dus is het de hoogste tijd om alle gemiste verjaardagen alsnog gezellig te vieren met vriendjes. Wij hebben daarvoor alles klaargezet, zoals de lasergame, escaperoom, het supergave spel Fort Knight en de Vuurdoop. Veilig volgens de richtlijnen van het RIVM maar dat zal de pret zeker niet drukken!

Protocol voor veilige maar supercoole kinderfeestjes

Om de supercoole kinderfeestjes weer veilig te kunnen organiseren, hebben we een protocol uitgewerkt. Daarin staan de maatregelen die we nemen om een veilige omgeving te creëren en de richtlijnen die gelden voor alle bezoekers van FORTtreffelijk

Algemene coronamaatregelen bij de kinderfeestjes op FORTtreffelijk

Bij alle kinderfeestjes geldt ons protocol met de volgende algemene maatregelen:

 • De kinderfeestjes zijn er voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.
 • Per kinderfeestje mogen maximaal 2 begeleiders mee. Zij zullen overal anderhalve meter afstand moeten houden. Als dat gewenst is, zijn mondkapjes en handschoenen beschikbaar.
 • Iedereen moet 5 minuten van tevoren aanwezig zijn. Zijn jullie al eerder op het terrein van FORTtreffelijk? Dan wacht je in de auto totdat je wordt opgehaald door onze activiteitenbegeleider.
 • We heten je hartelijk welkom, maar op afstand natuurlijk. Er worden geen handen geschud.
 • Zolang jullie hier zijn, opent de activiteitenbegeleider alle deuren.
 • Tijdens het kinderfeestje is de activiteitenbegeleider bij de kinderen voor assistentie, uitleg e.d. Deze draagt dan een mondkapje en handschoenen.
 • Wij hebben op ons terrein looproutes uitgezet, die moeten worden gevolgd.
 • Voor en na de activiteiten moeten alle deelnemers de handen goed wassen met zeep.
 • Voor jullie groep hebben wij een tafel gereserveerd. Bij binnenkomst en tijdens de pauzes zitten jullie aan die tafel, steeds op dezelfde plek.
 • Het keukenpersoneel draagt handschoenen en mondkapjes.
 • Eten en drinken serveren wij bij de tafel, jullie kunnen dit vervolgens zelf pakken en uitdelen.

lasergamen-pro-voor-jongens-en-meisjes-tussen-de-8-en-17-jaar

 • Maatregelen bij kinderfeestje Lasergame

Bij het kinderfeestje Lasergame hebben we nog extra maatregelen vanwege het coronavirus. Zo moeten alle kinderen die meedoen voor en na het lasergamen hun handen goed wassen met zeep. Tijdens het spel blijft iedereen in het eigen team en wordt er niet tussendoor gewisseld. De begeleiders kunnen het spel volgen vanaf een vaste plek die we zullen aanwijzen. Dit is natuurlijk op veilige afstand. De helmen en geweren die de kinderen dragen, worden na elke ronde door de activiteitenbegeleider ontsmet.

 • Maatregelen bij kinderfeestje Escaperoom

Voor kinderfeestjes in de escaperoom gelden ook extra maatregelen. We zullen alle kinderen voorafgaand en nadat ze uit de escaperoom komen, hun handen goed met zeep laten wassen. De escaperoom wordt na elk gebruik ontsmet. De begeleiders krijgen een vaste plek aangewezen vanaf waar ze kunnen meekijken en als de activiteitenbegeleider naar binnen moet voor tips, dan is dat met mondkapje.

 • Maatregelen bij kinderfeestje Vuurdoop

De Vuurdoop is in combinatie met andere feestjes en ook hiervoor gelden specifieke coronamaatregelen. Zo draagt de brandweerman die het begeleidt, een mondkapje en heeft handschoenen aan. Als de kinderen de brandweerjassen aantrekken, worden ze geholpen door de activiteitenbegeleider. Die heeft dan een mondkapje op. En ook bij dit onderdeel kunnen de begeleiders vanaf een vaste plek op afstand meekijken.

Fort Knight interactieve speurtocht voor kinderen in Noord-Holland

 • Maatregelen bij kinderfeestje Fort Knight

Net als met de andere kinderfeestjes geldt ook bij Fort Knight dat de kinderen ervoor en erna hun handen met zeep moeten wassen. De tablets die tijdens dit spel worden gebruikt, worden altijd vooraf en achteraf goed gereinigd. En de begeleiders krijgen ook bij dit spel een vaste plek vanaf waar ze kunnen meekijken.

Coole en actieve kinderfeestjes op een superstoere locatie

FORTtreffelijk is de plek om een cool en actief kinderfeestje te vieren. Op onze superstoere locatie, een echt fort!, hebben we verschillende kinderfeestjes. Voor de jonge kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn deze vier activiteiten weer mogelijk:

 • Lasergame kinderfeestje: Met jouw vrienden lekker buiten of binnen lasergamen. In heuse gevechtskleding en op een fort. Veel stoerder wordt het niet!!!
 • Escaperoom feestje: Je kunt kiezen uit twee verschillende escaperooms. Allebei spannend en allebei uitdagend. Lukt het jou met jouw vrienden om op tijd te ontsnappen?
 • Vuurdoop: Met de Vuurdoop leert een brandweerman jullie echt vuur blussen. Veilig natuurlijk, maar wel superecht! De Vuurdoop wordt gecombineerd met o.a. lasergamen of de escaperoom.
 • Fort Knight: Gamen, buiten spelen en een speurtocht. Dat is Fort Knight. Een superleuk en interactief spel voor jou en jouw vrienden. Dat wordt een kinderfeestje dat je niet snel meer vergeet!

Weet jij al wat je het leukst vindt? Boek dan nu jouw kinderfeestje online!

Ziek, verkouden, hoesten of niezen? Blijf thuis!Elk kinderfeestje moet een echt feestje zijn. En daar kunnen we geen zieken bij gebruiken, zeker nu niet. Is er dus een genodigde met verkoudheidsklachten (niezen, hoesten, keelpijn, koorts)? Dan moet diegene thuis blijven en kan niet meedoen met het feestje. Is het de jarige zelf? Neem dan contact met ons op om te bespreken naar welk moment we het kunnen verzetten. Want een kinderfeestje vieren zonder jarige, dat kan natuurlijk niet!

Zijn de klachten langer dan 24 uur weg? Dan ben je weer welkom bij het kinderfeestje. Heeft iemand uit een van de huishoudens van de aanwezigen koorts (meer dan 38 graden)? Dan mag die genodigde ook niet meedoen met het kinderfeestje, ook niet als diegene zelf geen van de genoemde klachten heeft.

Stel nu jouw eigen kinderfeestje samen bij FORTtreffelijk!

Waar is het kinderfeestje? Nou, hier op FORTtreffelijk! Kom jouw kinderfeestje (alsnog) vieren met je vrienden. We zien jullie graag vanaf 1 juni a.s. weer op ons fort bij Markenbinnen! En zijn er nog vragen? Bel of mail ons dan, we horen graag van je!

Boek nu het kinderfeestje van jouw keuze, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next