Kinderfeestje organiseren voor kids van 9-10 jaar? 4 geweldige feestjes!

Kinderfeestje organiseren voor kids van 9-10 jaar? 4 geweldige feestjes!

Kinderfeestje organiseren voor kids van 9-10 jaar? 4 geweldige feestjes!

Een kinderfeestje organiseren wordt nog leuker wanneer je er een leuke activiteit aan verbindt. Zo kunnen de kids helemaal uit hun dak en komt hun innerlijke piraat, prinses, knutselaar of bakker weer een keer tevoorschijn. Maar bij Fort Markenbinnen pakken we het graag nog origineler aan. Wij zijn gek op originele kinderfeestjes en wij delen dan ook graag onze leukste ideeën voor een spetterende dag. Lees vooral mee voor de allerleukste kinderfeestjes voor kinderen van 9 tot 10 jaar!

1.      De Vuurdoop

Een spectaculair kinderfeestje organiseren voor kinderen van 10 jaar? Een van onze meest spectaculaire kinderfeestjes is de vuurdoop. De hele groep gaat aan de slag en ieders innerlijke brandweerman of -vrouw komt naar boven. Eerst geven we een uitleg over brand en vuur (niet alleen leuk, maar ook nog eens goed om te weten!) en daarna gaan jullie zelf aan de slag met het blussen van brandjes, het doven van een levensechte vlam in de pan én er is een demonstratie van een echte gasexplosie. Cool!

2.      Escaperoom

Wij hebben een aantal speciale escaperooms beschikbaar voor kinderen van 9-10 jaar. Reguliere escaperooms zijn vaak best spannend en kunnen ook qua denkwerk behoorlijk uitdagend zijn. Onze kids escaperooms zijn uitdagend genoeg voor kids, maar vooral niet te moeilijk of te spannend. We houden alles goed in de gaten en komen af en toe even binnenlopen om te kijken hoe het gaat. Ook gaat de deur natuurlijk niet écht op slot: iedereen kan er altijd weer uit. Een leuke activiteit voor het organiseren van een kinderfeestje!

3.      Lasergamen

Moet je een kinderfeestje organiseren voor échte avonturiers, dan kan je bij Fort Markenbinnen ook lasergamen. Onze locatie is uniek en biedt de kinderen veel plek om zichzelf te verstoppen, lekker rond te rennen of om de tegenstanders te overwinnen met een verrassingsaanval. Je wordt bij ons verdeeld in twee teams, waarin je de wedstrijd speelt. Samen probeer je als team je tegenstanders uit te schakelen door ze (pijnvrij natuurlijk) te raken met je laserstraal. Ontdek lasergamen tijdens je kinderfeestje.

4.      Fort-Knight

Een kinderfeestje organiseren mag ook best de uitdagende kant op gaan. Voor de echte speurneuzen hebben wij Fort-Knight: een interactieve speurtocht rondom het oude fort. De groep gaat samen aan de slag met een gps-speurtocht om erachter te komen waar de slechterik uit het verhaal zich heeft verstopt en wie het is. Met behulp van een tablet en een portofoon gaan de kinderen aan de slag om aanwijzingen op te volgen en zo het mysterie op te lossen.

Kinderfeestje laten organiseren

Bij KidsFort bij Markenbinnen in Noord-Holland geeft jouw zoon of dochter hoe dan ook een geweldig verjaardagsfeestje. Je vindt bij ons een bijzondere plek waar de kinderen zich een dag in een andere wereld wanen en waar de jarige goed in de watten wordt gelegd. Samen met jou en de jarige job maken we er graag een dag van om nooit te vergeten. Je kan op onze kinderfeestjes locaties in Noord Holland genieten van coole activiteiten en daarnaast zorgen we natuurlijk voor lekker eten en drinken. En is het slecht weer? Dan is er altijd een binnenactiviteit beschikbaar. Benieuwd naar de opties? Neem vooral contact met ons op voor meer informatie.

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next