Kinderfeestje Limburgse Jager

Escape Room & Lasergamen!

Het kinderfeestje Limburgse Jager bestaat uit twee aparte onderdelen

Bij Escape Room moet je binnen 6o minuten ontsnappen uit de mysterieuze kamers (o.a. met stroboscoop en geluid) en bij Lasergame ga je met laserguns strijden om het fort!

Lees hieronder snel verder…

KidsFort-feestjes & contact

FORTtreffelijk biedt verschillende KidsFort arrangementen aan maar zelf een arrangement samenstellen kan natuurlijk ook!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, samen kunnen we zeker een uniek feestje samenstellen!

Contact

1. Escape Room junior (60 minuten)

Binnen 6o minuten ontsnappen uit de mysterieuze kamers (o.a. met stroboscoop en geluid).
Door middel van raadsels oplossen en het beantwoorden van vragen gaan deuren open. De escaperoom is surrealistisch, intens, spannend en onvoorspelbaar tegelijk!
Verhaallijn: de verdedigingsplannen van het fort zijn gestolen en jullie kunnen deze binnen een uur terugvinden door opdrachten uit te voeren in verschillende kamers/ruimtes in het fort. Het spel eindigt na 1 uur of als de verdedigingsplannen gevonden zijn.
Pauze met limonade en chips om even op adem te komen (15 minuten)

2. Lasergamen (60 minuten)

Nadat de groep in 2 gevechtsteams is ingedeeld gaan jullie gevechtskleding aantrekken en krijgen jullie je wapens uitgereikt. Na een korte uitleg gaat de strijd beginnen!

De Alfa-groep A verdedigt het Fort en de Bravo-groep B valt het Fort aan. Na 20 minuten draaien we de rollen om. De verdedigers (A-groep) worden de aanvallers en andersom. Na 2 gevechten, als de rookwolken zijn opgetrokken, maken we de balans op en weten we wie de slag om het fort heeft gewonnen. Deze groep krijgt het erekoord van verdienste uitgereikt!

Afsluiting ( 15 minuten )
• Na het omkleden wordt de winnaar van de slag om het fort bekend maken gemaakt en het erekoord van verdienste uitgereikt.

Optioneel
• Friet & Snack ( + 30 minuten)

Prijzen
• € 19,50 per kind exclusief friet & snack
• € 23,50 per kind inclusief friet & snack

Andere opties
• gebruik ‘targets’ om extra punten te scoren (€ 10,- per feestje)
• gebruik walkie-talkies (€ 10,- per feestje, 2 per team)

Limburgse Jager reserveren?