Kinderfeestje Grenadier

Vuurdoop & Lasergamen!

Het kinderfeestje Grenadier bestaat uit twee aparte onderdelen

Bij Vuurdoop ga je onder begeleiding van een échte brandweerman écht vuur bestrijden en bij Lasergamen ga je met laserguns strijden om het fort!

Lees hieronder snel verder…

KidsFort-feestjes & contact

FORTtreffelijk biedt verschillende KidsFort arrangementen aan maar zelf een arrangement samenstellen kan natuurlijk ook!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, samen kunnen we zeker een uniek feestje samenstellen!

Contact

1. De vuurdoop (60 minuten)

Onder begeleiding van een échte brandweerman gaan jullie écht vuur bestrijden! Daarnaast krijgen jullie een korte uitleg over brand, geven we een demonstratie van een gasexplosie (tot wel 5 meter hoog!) en gaan jullie o.a. waterspuiten met een echte brandweerslang.
Pauze met limonade en chips om even op adem te komen (15 minuten)

2. Lasergamen (60 minuten)

Nadat de groep in 2 gevechtsteams is ingedeeld gaan jullie gevechtskleding aantrekken en krijgen jullie je wapens uitgereikt. Na een korte uitleg gaat de strijd beginnen!

De Alfa-groep A verdedigt het Fort en de Bravo-groep B valt het Fort aan. Na 20 minuten draaien we de rollen om. De verdedigers (A-groep) worden de aanvallers en andersom. Na 2 gevechten, als de rookwolken zijn opgetrokken, maken we de balans op en weten we wie de slag om het fort heeft gewonnen. Deze groep krijgt het erekoord van verdienste uitgereikt!

Afsluiting ( 15 minuten )
• Na het omkleden wordt de winnaar van de slag om het fort bekend maken gemaakt en het erekoord van verdienste uitgereikt.

Optioneel
• Friet & Snack ( + 30 minuten)

Prijzen
• € 19,50 per kind exclusief friet & snack
• € 23,50 per kind inclusief friet & snack

Andere opties
• gebruik ‘targets’ om extra punten te scoren (€ 10,- per feestje)
• gebruik walkie-talkies (€ 10,- per feestje, 2 per team)

Grenadier reserveren?