Kinderfeestje Kanonnier

Escape Room & Vuurdoop!

Het kinderfeestje Kanonnier bestaat uit twee aparte onderdelen

Bij Escape Room moet je binnen 6o minuten ontsnappen uit de mysterieuze kamers (o.a. met stroboscoop en geluid) en bij Vuurdoop ga je onder begeleiding van een échte brandweerman écht vuur bestrijden!

Lees hieronder snel verder…

KidsFort-feestjes & contact

FORTtreffelijk biedt verschillende KidsFort arrangementen aan maar zelf een arrangement samenstellen kan natuurlijk ook!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, samen kunnen we zeker een uniek feestje samenstellen!

Contact

1. Escape Room junior (60 minuten)

Binnen 6o minuten ontsnappen uit de mysterieuze kamers (o.a. met stroboscoop en geluid).
Door middel van raadsels oplossen en het beantwoorden van vragen gaan deuren open. De escaperoom is surrealistisch, intens, spannend en onvoorspelbaar tegelijk!
Verhaallijn: de verdedigingsplannen van het fort zijn gestolen en jullie kunnen deze binnen een uur terugvinden door opdrachten uit te voeren in verschillende kamers/ruimtes in het fort. Het spel eindigt na 1 uur of als de verdedigingsplannen gevonden zijn.
Pauze met limonade en chips om even op adem te komen (15 minuten)

2. De vuurdoop (60 minuten)

Onder begeleiding van een echte brandweerman gaan jullie echt vuur bestrijden! Daarnaast krijgen jullie een korte uitleg over brand, geven we een demonstratie van een gasexplosie (tot wel 5 meter hoog!) en gaan jullie o.a. waterspuiten met een echte brandweerslang.

Afsluiting ( 15 minuten )
Omkleden en nog even napraten over deze spannende ervaring!

Optioneel
Friet & Snack ( + 30 minuten)

Prijzen
€ 19,50 per kind exclusief friet & snack
€ 23,50 per kind inclusief friet & snack

Kanonnier reserveren?