Survival voor kinderen in Noord-Holland, bij een echt fort

Op zoek naar een activiteit voor kinderen waar je echt al je energie in kwijt kan? Dan boek je deze survival! Een pure buitenactiviteit in de Noord-Hollandse weilanden en een echt fort waar je uitgedaagd wordt voor een superspannende tocht. Schrikt wat modder niet af? Dan kom je snel naar FORTtreffelijk!

Neem contact op!

Vind jij de weg terug??

Deze survival is niet voor watjes… Samen met jouw vrienden sluip, kruip, ren en spring je over en door het terrein rond ons fort. Je bent namelijk gedropt achter vijandelijke linies en daar moet je zo snel mogelijk vandaan! Maar op het fort bij Markenbinnen, een onderdeel van de Stelling van Amsterdam, zijn volop kleine doorgangen, heuveltjes en andere verstopplekken die je kunt gebruiken om de weg terug te vinden.

’Achter vijandelijke linies’

Deze survival heet dan ook ‘Achter vijandelijke linies’ en brengt jullie in een spannende oorlogssituatie. Door een navigatiefout van het peloton ben je dus op de verkeerde plek beland en moet je met jouw eenheid de weg terug vinden naar het verzamelpunt van jouw troepen. Daarvoor moet je dus die vijandelijke linies doorkruisen! Reken maar dat er van alles gaat gebeuren als jij en jouw troepen deze hachelijke tocht ondernemen. Maar als echte eenheid laten jullie natuurlijk niemand achter. Lukt het jullie om samen te werken en relaxed te blijven? Dan bereik je vast wel het verzamelpunt, toch?

Voor stoere kids

Om terug te keren naar het verzamelpunt moet je nogal wat obstakels en hindernissen ondernemen en zul je soms dwars de modder moeten kruipen of springen. Laat je mooie kleren dus maar thuis en trek iets aan wat vies mag worden. Deze survival is een echte activiteit voor stoere kids en dan wil je je toch niet druk maken om je outfit?!?

Duur survival en kledingadvies

De survival duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor kinderen. Al het materiaal dat tijdens de survival nodig kan zijn, regelen wij. Als jij zelf kleding meeneemt die vies mag worden en zorgt voor stevige schoenen dan kun je je hier helemaal uitleven!

Chillen met een snack en wat te drinken

Van al dat springen, kruipen, rennen en slim nadenken word je natuurlijk moe en hongerig. Geen punt, dan ga je na de survival lekker even chillen in ons restaurant. En wil je dit als kinderfeestje boeken met een snack en wat te drinken voor al jouw vrienden? Geef dat dan meteen door bij de reservering, dan hebben we dat maar geregeld!

Ook deze survival voor kinderen boeken?

Of je nu een kinderfeestje aan het organiseren bent, met een groepje vrienden wat leuks wilt ondernemen of een sportieve buitenactiviteit voor een grotere groep kinderen zoekt, je bent hier welkom. De survival is al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zoek je iets voor kinderen van 16 jaar of ouder? Kijk dan eens bij de survival voor volwassenen; net zo sportief maar met nog meer uitdaging!

Ja, ik wil deze survival voor kinderen boeken!

Survival voor kinderen in Noord-Holland, bij een echt fort