Een nieuw kinderfeestje bij FORTtreffelijk: de ‘Survivaltocht Achter Vijandelijke Linies’. Een echte buitenactiviteit waarbij je verrast wordt door alles wat je onderweg tegenkomt. Middenin de Noord-Hollandse weilanden dagen we jou en jouw vrienden uit met een superspannende tocht. Ben jij niet bang voor wat modder? Zet dan nu dit survival kinderfeestje in jouw agenda.

forttreffelijk_kindersurvival_feestje

  • 4 tot 8 personen

  • 7 tot 12 jaar

  • 2,5 uur

  • €19,50 per kind

  • €4 friet & snack

  • Buitenactiviteit

Survivaltocht voor stoere kids

Tijdens deze survivaltocht vormen jij en jouw vrienden de eenheid die middenin vijandelijk gebied terecht is gekomen. Jullie moeten terug naar jullie eigen troepen maar die weg is vol obstakels en hindernissen. Een echte survivaltocht voor de stoere durfallen die sportief, scherp maar ook sociaal zijn. Want als eenheid zorg je er natuurlijk wel voor dat je samen weer veilig terugkomt!

Kinderfeestje voor buiten

Dit survival kinderfeestje is vanzelfsprekend een echte buitenactiviteit. Je kruipt, sluipt, rent en springt over en door het terrein rondom het fort. Je allermooiste kleren en schoenen laat je daarom lekker thuis zodat je ouders niet hoeven te schrikken als je terug komt. Want voorzichtig zijn met jouw kleding, dat is toch wel het laatste waar je tijdens dit feestje aan wilt denken!

Programma ‘Kinderfeestje Survivaltocht’

Het kinderfeestje start met een duidelijk uitleg. Als je aankomt vertellen we je wat je te wachten staat en hoe jullie samen de survival gaan uitvoeren. De activiteit vindt plaats op het terrein van FORTtreffelijk. Natuurlijk krijg je bij dit feestje ook limonade en chips. En verwacht je dat jullie na afloop echt serieuze trek hebben? Dan regel je ook alvast wat friet en een snack bij de reservering.

Kinderfeestje Survival, nu al te boeken

Het survival kinderfeestje wordt aangeboden vanaf 1 april 2019. Elke survivaltocht duurt ongeveer 2,5 uur. Wil jij dit ook met jouw vrienden meemaken? Laat jouw ouders deze supercoole survivaltocht dan vast boeken. De weg naar ons toe is overigens geen survival; we zijn heel gemakkelijk te bereiken vanuit zowel Alkmaar, Zaandam, Haarlem en Amsterdam.

Ja, ik wil ook een survival kinderfeestje bij FORTtreffelijk!

Kinderfeestje reserveren

Interesse in dit spannende Survival Kinderfeestje?

Ik wil meer informatie!

Deze kinderfeestjes zijn ook populair

Escaperoom
“Ontmantel de bom”

Voor kinderen van 12-17 jaar

Meer info & reserveren

Lasergamen-voor-jongens-en-meisjes-tussen-de-8-en-16-jaar_liggend

Lasergame
“De fuselier”

Voor kinderen van 8-17 jaar

Meer info & reserveren

brandweer_kinderfeestjede_vuurdoop_forttreffelijk

Kinderfeestje
“De Vuurdoop”

Voor kinderen van 8-17 jaar

Meer info & reserveren