Heb jij geen zin in suf, net of saai gedoe op jouw kinderfeestje? Wil jij een echt superchill en stoer kinderfeestje? Zet je dan maar schrap voor de feestjes die wij hier voor kinderen organiseren. Onder aanvoering van een echte majoor uit het Nederlandse leger worden op dit fort bijzondere evenementen aangeboden. Zoals de stoere kinderfeestjes waarbij je een portie lef en energie zeker mee moet nemen!

Neem contact op
  • 6 tot 16 personen

  • 7 tot 17 jaar

  • €21,00 per kind

  • €4,50 friet & snack

Lasergame, Escaperoom, Survival of een Brand?

Natuurlijk kun je overal lasergamen, uit een escaperoom ontsnappen of een survival houden. Maar doe je dat dan ook op een echt fort? Een plek die nog onderdeel is geweest van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie die Amsterdam moest beschermen in de 19e eeuw? Een plek waar jij met jouw vrienden nog door eeuwenoude gangen kunt rennen, je gaat verstoppen in de Poterne, bij het Terreplein of buiten in de heuvels rondom het fort? En waar je gewoon zomaar een echte brand kunt meemaken die je ook zelf mag blussen? Waarschijnlijk niet. Voor zo’n stoere plek ga je naar FORTtreffelijk bij Markenbinnen. Middenin Noord-Holland en vlakbij Zaandam, Purmerend en Alkmaar.

Kinderfeestjes, ook op maat gemaakt

In het fort is van alles mogelijk. We hebben zelf al een aantal stoere kinderfeestjes bedacht maar als jij daaraan iets wilt veranderen of je hebt zelf een gaaf idee voor een stoer feestje, dan laat je ons dat natuurlijk gewoon weten. We maken vaak kinderfeestjes helemaal op maat, als jij ons vertelt wat jij voor ogen hebt dan proberen we dat ook voor jou te doen!

Wordt het de Fuselier of de Kanonnier?

De stoere kinderfeestjes waar je hier uit kunt kiezen hebben natuurlijk ook stoere namen. Wat dacht je van de Fuselier, een soldaat van vroeger? Met dit feestje ga je lasergamen. Of de Kanonnier, een bediener van kanonnen, uit oude tijden, een kinderfeestje waarbij je eerst de Escaperoom trotseert en vervolgens als brandweerman onder andere een brand blust.

Ook met slecht weer een stoer kinderfeestje

Toegegeven, een beetje stoere jongen of meid laat zich natuurlijk niet door een paar druppels regen tegenhouden. Maar stel dat het weer heel slecht is, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Alle kinderfeestjes kunnen altijd buiten én binnen gevierd worden.

Chips, friet of allebei?

Zelfs de stoerste kinderen krijgen op een gegeven moment dorst of hebben wel zin in iets lekkers. Ook daar houden we rekening mee. Tussen de verschillende onderdelen van het kinderfeestje door, serveren we limonade met chips. En als je wilt, eindig je de dag bij ons met friet en een snack. Boek je kinderfeestje direct!

Zin in een stoer kinderfeestje?

Heb jij zin in een stoer kinderfeestje en lijkt het je wel wat om dat op het fort te vieren? Dan zijn jij en al jouw vrienden meer dan welkom. Vraag jouw ouders om ons even te laten weten wanneer jij jouw feestje wilt vieren en wat je dan graag gaat doen, dan zorgen wij dat alles klaar staat voor deze stoere dag. Tot snel!

Meer weten?

    Interesse in een echt stoer kinderfeestje?

    Bekijk alle feestjes!