Lasergamen voor kinderen, bij FORTtreffelijk

Als een leuk dagje uit met de kinderen, voor een kinderfeestje of een leuke activiteit met een groep kinderen; lasergamen is altijd vet! Zeker als de locatie ook superchill is, zoals die van FORTtreffelijk. Want waar anders ren je rond in een echt fort en voel je je een echte soldaat? Precies, nergens anders dus!

Neem contact op

Spannende locatie in Noord-Holland

FORTtreffelijk is een spannende locatie voor kinderen van alle leeftijden. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam werd het eind 19e eeuw gebouwd om Amsterdam en de regering te beschermen bij vijandigheden. Dat fort ligt verscholen tussen het groen, midden in de weilanden van Noord-Holland. Met nog volop authentieke details is het fort van binnen en van buiten al een bijzondere plek, en dankzij de heuvels, struiken en bomen levert het ook buiten een decor op met heel veel mogelijkheden voor een goed potje lasergamen.

Leuke activiteit, dagje uit of kinderfeestje

Het lasergamen kan natuurlijk gewoon geboekt worden als een leuke activiteit voor kinderen. Wil je er een dagje op uit met een grote groep kinderen, dan kun je hier ook terecht. En ben je een kinderfeestje aan het plannen? Dan is dit natuurlijk the place to be!

Het spel

Kom jij hier met jouw vrienden lasergamen, wees dan goed voorbereid. Jullie worden in 2 groepen verdeeld. Dan begint de militaire warming-up, worden de wapens uitgereikt, het spel uitgelegd en gaan jullie aan de slag! Met 2 rondes van elk 20 minuten vechten jullie om het fort te veroveren. En willen jullie het extra spannend maken? Dan zijn er walkie-talkies te huur om binnen je team te communiceren.

Binnen én buiten lasergamen

Binnenin het fort lasergamen is natuurlijk al heel leuk en wel zo handig als het toevallig slecht weer is. Maar is het mooi weer? Dan kan het lasergamen ook buiten gedaan worden. De omgeving om het fort is heel geschikt om er een uitdagend en uniek uitje of feestje van te maken!

Catering

Of je nu voor een kinderfeestje komt, met een groep kinderen van de naschoolse opvang of gewoon een middagje gezellig met je vrienden. Je kunt hier altijd terecht voor een leuke activiteit en natuurlijk wat lekkers. Onze catering voorziet je graag van wat te drinken en een lekkere snack voor of na het lasergamen.

Boek nu lasergamen op het fort!

Wil je ook lasergamen op het fort bij Markenbinnen? Check dan snel of er nog plek is op de dag dat je wilt langskomen. Geef ook meteen aan of je het wilt combineren met een andere activiteit. We zorgen ervoor dat je een superleuk dagje uit of feestje hebt!

Ja, ik wil met kinderen lasergamen bij FORTtreffelijk!

forttreffelijk-lasergamen-voor-kinderen