Lasergamen blijft een gave activiteit, of je nu 7 jaar oud bent of 68 jaar. En bij ons kun je het altijd doen, met slecht weer en bij mooi weer. Binnen of buiten. Gewoon bij FORTtreffelijk in Markenbinnen in Noord-Holland. Je vindt ons tussen Zaandam, Zaanstad, Castricum en Alkmaar in. Kom je ook?

Neem contact op

Of bekijk een van onze gecombineerde kinderfeestjes:

Lasergame in een echt fort

Lasergamen is altijd en voor iedereen cool. Maar lasergamen in een echt fort is natuurlijk helemaal supercool. Bij ons ren je door het fort via de vele, lange gangen en verstop je je in de verschillende kamers. Of je speelt het buiten rondom het fort waar je je kunt verschansen achter de heuvels en de struiken.

Stoere activiteiten op Fort Markenbinnen

FORTtreffelijk is op het Fort Markenbinnen, een onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een historische plek waar vroeger de soldaten hun kwartier maakten. En nu is het geschikt voor jou en jouw vrienden. Om te lasergamen maar ook voor andere stoere activiteiten. Wat dacht je van een Fort Knight feestje, een escaperoom of een feestje met een onderdeel als een echte brandweeroefening?

Locatie voor de brandweer

Als oefenlocatie voor de brandweer wordt het fort wekelijks bezocht door vele brandweerkorpsen uit het hele land. Hier oefenen ze met nieuw materieel, bijzondere situaties en werken ze aan het team. En al die mogelijkheden zijn er ook voor onze jonge gasten die zich wel eens een echte brandweerman willen voelen. Met de ‘Vuurdoop’, het onderdeel brandweer in een kinderfeestje waarbij ze onder leiding van een ervaren brandweerman vele oefeningen doen, een brand blussen en nog veel meer.

Lasergamen én brandweeroefeningen!

Kun je niet kiezen tussen het lasergame en de brandweer? Dat hoeft gelukkig ook niet. Als je een kinderfeestje hier viert, dan kun je ze gewoon combineren. Het kinderfeestje Grenadier bestaat namelijk uit lasergame en de Vuurdoop; de brandweeroefeningen. Tussendoor krijg je dan ook nog lekkere limonade en chips en als je wilt sluiten we het af met friet en een snack.

Uitje met de kinderen bij mooi en slecht weer

Wil je gewoon met jouw gezin of wat vrienden lasergamen, zonder dat je een kinderfeestje viert? Dat kan dan natuurlijk ook. Boek dit als een uitje via het formulier op deze website dan zorgen wij dat alles klaar staat voor jullie komst. En over het weer hoef je je niet druk te maken; het lasergamen kan bij ons zowel binnen als buiten gespeeld worden dus bij zowel mooi als slecht weer kun je altijd bij ons terecht.

Lasergamen in Noord-Holland

Lasergamen in de regio Noord-Holland doe je bij FORTtreffelijk vlakbij Markenbinnen. We zijn snel te bereiken vanuit zowel Alkmaar, Zaanstad, Castricum, Zaandam, Purmerend en Amsterdam en er is genoeg gratis parkeerruimte op ons eigen terrein. Zien we jullie snel in ons fort?

Meer weten?

    Wil je lasergamen in een echt fort?

    Bekijk dit feestje!