Een kinderfeestje in de buurt vieren, dat leuk, origineel en actief is. En dat ook nog door kan gaan als het plots slecht weer wordt. Klinkt als het schaap met de vijf poten? Nee hoor, het is een kinderfeestje middenin Noord-Holland, bij FORTtreffelijk in Markenbinnen. Centraal gelegen tussen Zaandam, Castricum, Purmerend en Alkmaar. Eigenlijk dus gewoon heel dichtbij!

Neem contact op
  • 6 tot 16 personen

  • 7 tot 17 jaar

  • €21,00 per kind

  • €4,50 friet & snack

Lasergamen, survival of brandweertraining?

Op ons fort vier je niet zomaar jouw kinderfeestje, het wordt een heel bijzonder feestje. Waar anders ga je rondom een heus fort lasergamen, survivallen of een echte brandweertraining doen? En kun je niet kiezen wat je het leukste vindt? Dan combineer je het gewoon. We hebben een aantal kinderfeestjes klaar staan die uit 2 elementen bestaan. En wil je toch nog iets anders? Dan maken we het kinderfeestje voor jou gewoon op maat!

Wordt het de Grenadier, of de Limburgse Jager?

Lijkt het jou supercool om een brand te bestrijden, een echte explosie met vlammen tot wel 5 meter hoog te zien en ook te lasergamen? Dan ga je voor ons kinderfeestje Grenadier. Wil je liever uit een escaperoom ontsnappen en daarna buiten rondom het fort lasergamen? Dan ga je voor de Limburgse Jager. Welk feestje je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het een superbeleving wordt. Tussendoor krijg je natuurlijk limonade en wat chips. En als je wilt, serveren we na afloop ook nog friet met een snack.

Toch slecht weer? Dan vieren we het kinderfeestje binnen!

Al deze feestjes zijn geschikt om buiten te vieren zodat je lekker met jouw vrienden tussen de bomen en achter de heuvels kunt rondrennen. Maar wordt het weer plots anders dan verwacht? Dan is er niets aan de hand. We kunnen altijd elk feestje ook binnen vieren. Het fort zelf is ook heel bijzonder met lange, oude gangen en vele kamers waar je doorheen mag dwalen. Dus ook al zit het weer tegen, jouw kinderfeestje wordt op FORTtreffelijk sowieso een succes!

Reserveer nu het kinderfeestje buiten, in de regio Alkmaar

FORTtreffelijk vind je vlakbij Markenbinnen, dat ligt tussen Zaandam, Castricum, Purmerend en Alkmaar in. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje buiten in de regio Alkmaar? Laat jouw ouders dan contact met ons opnemen en het kinderfeestje boeken op de dag dat jij het wilt vieren. Wij staan dan voor jou en jouw vrienden klaar!

Meer weten?

    Zoek je een leuke locatie voor een kinderfeestje in Noord Holland?

    Bekijk alle feestjes!