Als het mooi weer is, gaan we natuurlijk graag naar buiten. En dat doen we dan ook met de kinderfeestjes die we hier vieren. Op FORTtreffelijk bij Markenbinnen, vlakbij Alkmaar in Noord-Holland hebben we ruimte genoeg voor stoere, spannende en bijzondere kinderfeestjes. Kom jij ook?

Neem contact op
  • 6 tot 16 personen

  • 7 tot 17 jaar

  • €21,00 per kind

  • €4,50 friet & snack

Actieve én stoere kinderfeestjes

Elk jaar is het voor veel ouders weer een heikel punt; het kinderfeestje. Het moet anders dan vorig jaar, anders dan wat de vriendjes hebben gedaan en het liefst ook nog met zo min mogelijk gedoe. Als het even kan dus buiten de deur. Voor al die ouders, en eigenlijk vooral voor al de kinderen hebben wij de meest actieve en stoere kinderfeestjes. Hier op een unieke locatie waar het niet uitmaakt of het regent of de zon schijnt. Het gaat altijd door en het is altijd supergaaf!

Lasergamen, brand blussen, escaperoom of survival?

Of je nu wilt lasergamen, een brand blussen, uit een escaperoom ontsnappen of een survival doen, het kan hier. In een fort dat zijn oorsprong vindt in de 19e eeuw als onderdeel van de Stelling van Amsterdam. In en rond dit fort kunnen kinderen naar hartenlust rondrennen en hun energie kwijtraken. Of het nu een groep van 5, 15 of zelfs 25 kinderen zijn, bij ons hebben ze alle ruimte.

Superveilig maar vooral ook superchill!

Het fort zelf bestaat natuurlijk uit tal van smalle, lange gangen met daartussen allerlei ruimtes. Genoeg plek dus om je te verstoppen als je de vijand tijdens het lasergamen probeert te verslaan. Maar ook genoeg kamers waar je jezelf uit probeert te bevrijden door snel en slim na te denken als je in de kids escaperoom zit. En weet je dat je hier ook echt zelf een brand kunt leren blussen? De vele brandweerkorpsen uit de omgeving komen hier jaarlijks trainen en tussendoor gebruiken we plekken en materialen ook voor kinderfeestjes. Superveilig onder het geoefende oog van een ervaren brandweerman maar ook superchill!

Kinderfeestjes die je binnen én buiten kunt vieren in Noord-Holland

Bij FORTtreffelijk vieren we actieve, avontuurlijke en stoere kinderfeestjes die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Je vindt ons net boven Wormer en zijn gemakkelijk te bereiken voor iedereen in Noord-Holland.

In de regio Zaandam, Zaanstad, Castricum

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw kinderfeestje in de regio Zaandam, Zaanstad, Castricum kunt vieren? Kijk dan eens bij ons aanbod van verschillende kinderfeestjes. Elk feestje bevat verschillende elementen maar kan ook altijd op maat aangepast worden.

Meer info of reserveren?

Nieuwsgierig geworden? Vraag ons gerust om meer informatie of reserveer meteen de dag waarop je het kinderfeestje wilt laten plaatsvinden. Vul snel het formulier in en wij zorgen dat alles geregeld wordt. En wil je iets aangepast hebben, dan laat je dat ons gewoon weten. We zien jullie graag binnenkort bij FORTtreffelijk in Markenbinnen!

Meer weten?

    Zoek je een leuke locatie voor een kinderfeestje in Noord Holland?

    Ik wil meer informatie!