Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Je hebt stoere kinderfeestjes, superstoere kinderfeestjes en dit Brandweer Kinderfeestje. Een feestje voor kids waar je als heuse brandweerman of –vrouw aan de slag gaat. Samen met een echte brandweerman beleven jij en jouw vrienden een ongekende tijd. Met natuurlijk echt vuur, echte brandweerslangen en zelfs een explosie!

Neem contact op!

Kinderfeestje de Vuurdoop

Kinderfeestje “De Vuurdoop”

Het Brandweer Kinderfeestje is een onderdeel van een aantal verschillende kinderfeesten die wij standaard aanbieden, nl. het kinderfeestje Kanonnier en Grenadier. Dit onderdeel, de Vuurdoop, duurt zo’n 60 minuten en wordt gezellig afgesloten met wat limonade en chips. Het kan gecombineerd worden met een van de andere kinderfeestjes die we hier organiseren en wil je dit element ‘Brandweer’ combineren met andere wensen, dan kan dat ook. Wij maken namelijk ook kinderfeestjes op maat.

Programma van het Brandweer Kinderfeestje

De ‘Vuurdoop’ maakt deel uit van verschillende kinderfeestjes op FORTtreffelijk. Kies je voor dit element ‘Brandweer’ tijdens jouw kinderfeestje, dan gaan jij en jouw vrienden écht vuur bestrijden. Een ervaren brandweerman is er de hele tijd bij en zal jullie alles uitleggen en overal bij helpen. Je krijgt eerst een korte uitleg over brand, je gaat zelf blussen en er zal een demonstratie zijn van een gasexplosie die wel 5 meter (!) hoog kan komen. Afhankelijk van de leeftijd van de groep en de interesse van de kinderen kan er ook een pop gered worden met een blusdeken of de vlam in de pan gedoofd.

Kinderfeestje voor buiten én binnen!

Maakt het Brandweer Kinderfeestje deel uit van jouw kinderfeestje, dan is het onbelangrijk of het mooi of slecht weer is. Dit kinderfeestje kan namelijk zowel binnen als buiten gegeven worden; op onze locatie hebben we daarvoor genoeg mogelijkheden. Of je nu in de lente of de herfst jouw kinderfeestje viert, je hoeft je niet druk te maken over het weer!

Superveilig met een echte, ervaren brandweerman

FORTtreffelijk is het fort bij Markenbinnen in Noord-Holland waar evenementen worden georganiseerd, kinderfeestjes en bruiloften gevierd maar waar ook de brandweer wordt getraind. Elk jaar volgen vele brandweerlieden hier trainingen. Dé plek dus waar kinderen zelf kunnen ervaren wat het is om brandweerman of brandweervrouw te zijn. En dat kan hier op ons fort, onder de ervaren supervisie van een echte brandweerman die ervoor zorgt dat het niet alleen supergaaf maar ook superveilig is. Want spelen met vuur is natuurlijk te allen tijde verboden, ook tijdens kinderfeestjes!

Reserveer nu jouw kinderfeestje in Noord-Holland

Wil je meer weten of gewoon al meteen jouw kinderfeestje reserveren? Neem dan snel contact met ons op. Of je laat jouw ouders dat doen. Het fort is te vinden bij Markenbinnen en makkelijk bereikbaar vanuit onder andere Alkmaar, Amsterdam, Purmerend en Haarlem.

Ja, ik wil dit Brandweer Kinderfeestje vieren bij het fort!

Interesse in een stoer kinderfeestje?

Bekijk ze allemaal!

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten