Fort Knight op FORTtreffelijk voor kinderen; avontuurlijke puzzeltocht in Noord-Holland

Fort Knight is vanaf 15 september te boeken, we zijn druk met de voorbereidingen bezig!

Ben jij stoer én slim? Dan is Fort Knight op FORTtreffelijk echt iets voor jou! Kom snel langs met jouw vrienden, neem de tablet in de hand en beleef samen een actieve, spannende dag midden in Noord-Holland bij een heus fort.

Speurtocht met tablet

Het fort bij Markenbinnen lijkt wel gemaakt voor een speurtocht. En dus kun je dat vanaf nu ook bij ons doen. Je krijgt van ons een tablet en daarmee ga je op pad, zowel in het fort als daarbuiten. En wees gerust, het fort is dan wel heel erg oud, maar met die tablet heb je echt wel overal bereik ;-).

Opdrachten, puzzels, hindernissen en Virtual Reality

De tablet stuurt je aan de hand van GPS-codes over het terrein en door het fort. Zo vind je tijdens die tocht allerlei opdrachten om uit te voeren, puzzels om op te lossen, hindernissen om te nemen en Virtual Reality om te ontcijferen. Want alleen met de antwoorden die je dan vindt, kunnen jij en jouw vrienden weer verder gaan.

Ontdek de geheimen van het fort

Naarmate je steeds meer opdrachten goed oplost, ontdek je steeds meer geheimen van het fort. Je krijgt een idee hoe het leven op en rond het fort vroeger was. Maar vergis je niet, die opdrachten zijn best uitdagend. Want een echt goed geheim ontraadselen, daar moet je natuurlijk wel even je best voor doen!

Een actieve buitenactiviteit voor kinderen

Met deze GPS speurtocht heb je wel een echte actieve buitenactiviteit voor kinderen gevonden. Midden in Noord-Holland is dit leuk als middagje weg maar ook ideaal voor een kinderfeestje. En wil je hier met een grotere groep komen, bijvoorbeeld met de naschoolse opvang of een kinderkamp? Dan zijn jullie ook allemaal van harte welkom. De opdrachten die tijdens de speurtocht worden gegeven kunnen aangepast worden op de leeftijd van de groep waardoor het altijd geschikt is voor kinderen van 8 tot 18 jaar.

Duur en kledingadvies

De speurtocht duurt zo’n 1,5 tot 2 uur en vindt grotendeels buiten plaats. Zorg dus wel dat je daarop gekleed bent en draag stevige schoenen. De tablet stellen wij beschikbaar en gedurende de tocht kijkt een spelleider digitaal mee om, als het echt nodig is, even te helpen.

Limonade, chips en snacks

Na al dat gespeur, geren en hard nadenken is het natuurlijk tijd om wat te snacken! En dat regelen we dan ook voor jou en je vrienden. Van limonade en chips tot lekkere snacks, het is er allemaal in het restaurant van FORTtreffelijk.

Meer weten of een dagje uit organiseren?

Staan jij en jouw vrienden al klaar om deze GPS Speurtocht te doen op het fort in Markenbinnen? We zijn helaas nog niet helemaal klaar met de voorbereidingen voor dit leuke event maar we zijn volop aan het voorbereiden!

We hebben voor nu uiteraard wel allerlei andere events die je kunt boeken. Wil je daar meer over weten? Vraag het ons en we denken graag met je mee.

GPS Speurtocht op FORTtreffelijk voor kinderen; avontuurlijke puzzeltocht in Noord-Holland