Wil jij een avontuurlijk en actief kinderfeestje? Niet gewoon naar de bioscoop, bowlen of knutselen maar iets wat veel spannender is? Als jij en jouw vrienden genoeg energie en lef hebben, dan kom je naar FORTtreffelijk. Een goed bewaakt geheim middenin Noord-Holland. Hier vieren we namelijk ook kinderfeestjes, maar dan wel net even anders dan anders…

Neem contact op

Lasergamen, Escaperoom, Survival of Brandweer?

Lasergamen in een echt fort waarbij je door de gangen holt, je verschuilt in de Poterne, op het Terreplein of buiten in de heuvels rondom het fort. De Escaperoom waar je door nadenken en samenwerken jezelf bevrijdt uit de streng bewaakte kamers. Een survival waarbij je jouw maatje redt met een brancard of een heuse Vuurdoop met een brandweerman die jou en jouw vrienden leert en laat ervaren hoe je een brand blust, een pop redt met een blusdeken en wat een explosie veroorzaakt. Het zijn niet zomaar wat leuke ideeën, dit zijn de actieve en avontuurlijke kinderfeestjes die wij hier geven!

Kinderfeestje op maat

Alle activiteiten die we hier op FORTtreffelijk organiseren, zijn afgestemd op wat jij wilt. Zo combineer je de verschillende mogelijkheden tot het kinderfeestje van jouw keuze. Of je bedenkt zelf een actieve invulling van jouw dag en laat het ons weten. We maken ook vaak kinderfeestjes op maat, dus als het kan, doen we dat ook voor jou!

Limo & Snacks

Een kinderfeestje is natuurlijk niets zonder wat te drinken en lekkers. Zeker niet als je net heel druk bezig bent geweest en hebt rondgehold, met brandweerslangen gesjouwd of je hersens hebt laten kraken. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er tussendoor limonade met chips klaarstaan. En als je na afloop echt trek hebt, kunnen we ook nog frietjes en een snack verzorgen.

Kinderfeestjes voor binnen én buiten

De kinderfeestjes hebben bij ons natuurlijk ook avontuurlijke namen gekregen. Zo is er de Kanonnier, het kinderfeestje dat de Escaperoom combineert met het onderdeel Brandweer. Of de Limburgse Jager waarbij je gaat lasergamen en in de Escaperoom stapt. En of je nu in januari of juni jarig bent, op het fort maakt dat niets uit. Alle feestjes kunnen altijd doorgaan en afhankelijk van het weer en jullie voorkeur voeren we ze binnen of buiten uit.

Durf jij het aan?

Ben jij klaar voor een echt avontuurlijk en actief kinderfeestje? Laat je dan uitdagen door de mysteries op FORTtreffelijk en kom hier snel naartoe met al jouw vrienden. Of vier het feestje samen met een vriendje en nodig de hele klas uit! Het fort is groot genoeg. Als jouw ouders ons laten weten wanneer jij je feestje wilt vieren en welke activiteiten je graag gaat doen, dan zorgen wij dat alles klaar staat voor een bijzondere dag. Tot snel!

Meer weten?

    Interesse in actieve en avontuurlijke kinderfeestjes?

    Ik wil meer informatie!