Lijkt de tijd van kerstbomen, kerstborrels en Jingle Bells nog ver weg? Toch begint die ‘Kerst-stress’ al snel weer. Ook op kantoor. Willen jullie nog een kerstborrel organiseren, maar het liefst wel anders dan anders? Denk dan eens aan een unieke locatie in Noord-Holland: FORTtreffelijk in Markenbinnen. Dé plek voor de kerstborrel van 2019!

Vertel ons meer over een kerstborrel bij FORTtreffelijk

Sfeervolle kerstborrel of een bijzondere winterbarbecue

Op dit authentieke fort is namelijk altijd wel wat te beleven en dus ook in die donkere dagen voor de kerst. Van een sfeervolle kerstborrel binnen in een van de originele ruimtes tot een bijzondere winterbarbecue buiten bij het fort. Wij organiseren het precies zoals jullie dat willen!

Sfeervol successen vieren of borrelen in de bedrijfskantine?

Dat organiseren van een kerstborrel is vaak een ‘dingetje’. Iets dat op het laatst nog even geregeld moet worden. Dan wordt, bij gebrek aan inspiratie of locatie, vaak uitgeweken naar de bedrijfskantine of wat hapjes en drankjes rondom de kerstboom op kantoor neergezet. En dat is natuurlijk wel heel erg jammer. Juist deze laatste dagen van het jaar nodigen uit om met elkaar even stil te staan bij dat wat bereikt is en gezamenlijk te genieten van de behaalde successen. Een moment dat je met elkaar kunt vieren, in sfeer.

In een authentiek fort vlakbij Amsterdam

Wil jij ook voor jouw bedrijf een kerstborrel organiseren op een locatie waar heel veel mogelijk is? Dan is het tijd om eens kennis te maken met FORTtreffelijk. Hier vind je namelijk een authentiek fort van de Stelling van Amsterdam. Een bijzondere plek die zich prima leent voor allerlei evenementen en bedrijfsuitjes, en dus ook voor jullie kerstborrel. Wij hebben uitstekende catering, voldoende parkeerplaatsen en kunnen zelfs nog een activiteit organiseren voorafgaand aan de borrel. Net wat je wilt!

Borrelen met Kerst bij het Fort

Organiseer een kerstborrel zonder stress, neem snel contact met ons op!

Een kerstborrel zonder stress organiseren lijkt misschien onmogelijk, maar het kan echt. Als je er maar op tijd mee begint en het liefst samen met een organisatie die dat vaker regelt. Neem dus contact met ons op en we bespreken samen de ideeën en wensen voor jullie kerstborrel. En wil je de locatie eerst eens zelf zien? Maak dan meteen een afspraak, je bent van harte welkom. Ook nu de kerstboom en mistletoe nog ontbreken 😉.