Halloween

Halloween Kids Party: het griezeligste uitje voor kinderen in Noord-Holland!

Halloween Kids Party: het griezeligste uitje voor kinderen in Noord-Holland

…. durf jij te komen?

Op de brug van de gracht, bij de poort naar het fort zie je tussen de nevel iemand staan. Het is de Duistere Hertogin van het fort die jou en je vrienden meeneemt op een griezeltocht die je niet snel meer zult vergeten. Maar… je doet het niet voor niets! Tijdens deze mysterieuze tocht vol spannende opdrachten verzamel jij stempels. Heb je er voldoende? Dan gaan de poorten van FORTtreffelijk voor jou open en feest je mee op de grote Halloween Kids Party!

Het Halloween-feest voor kinderen en hun ouders in Noord-Holland

FORTtreffelijk in Noord-Holland is al een supergave plek voor kinderfeestjes en leuke uitjes met de kids. En met Halloween is het hier helemaal feest; in en rond het fort is er van alles te doen voor kinderen die wel tegen wat spanning kunnen en die van een feestje houden. En de ouders? Die mogen mee als ze het zelf te spannend vinden om hun kinderen alleen te laten gaan. Voor wie dat wel aandurft is er het Blood-Café. Een fijne plek waar je lekker wat uit de heksenketel kunt drinken terwijl de kinderen in en rond het fort speuren en feesten.

Dansen met Dracula

Een feestje of uitje is niet spannend meer als we alles nu al verklappen. Maar omdat we het heel leuk vinden als jij met al jouw vrienden komt, lichten we hier vast een tipje van de sluier op. Je gaat onder meer met Dracula dansen, laat zien dat jij heus wel bloed durft te drinken en niet vies bent van een lekkere vinger. En op een duistere graveyard leg jij koelbloedig een parcours af. Meer verklappen we niet maar weet wel dat als jij deze griezeltocht dapper hebt doorstaan, de poorten van het fort voor jou openen en de dansvloer met veel lekkers voor je klaarstaat!

Kinderfeestje vieren in oktober? Kom naar de Halloween Kids Party bij Fort Markenbinnen!

De Halloween Kids Party is er voor alle kinderen die graag een spannende, onvergetelijke avond beleven. Vier jij toevallig jouw kinderfeestje in oktober? Dan weten wij wel waar je met jouw vriendjes en vriendinnetjes naar toe moet: naar dit Halloween-feestje bij Fort Markenbinnen natuurlijk!

Of als leuk uitje in de herfstvakantie

Heb jij gewoon zin in een leuk uitje aan het einde van de herfstvakantie? Nodig dan jouw broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, buurmeisjes of buurjongens en al jouw vrienden en vriendinnen uit. Want dit Halloween-feest is natuurlijk the place to be! Wij staan voor je klaar, durf jij te komen?

Voor stoere kids van 9 – 13 jaar

Dit Halloweenfeestje is niet voor watjes maar voor stoere kids van 9 tot 13 jaar die wel zin hebben in een spannende speurtocht en een superleuk feestje! Ben je wat jonger en toch al mega-stoer? Dan ben je wat ons betreft ook van harte welkom. Maar laat dan wel je ouders weten dat je de nacht erna misschien bij hun in bed kruipt…

Leg jouw griezeligste Halloween-outfit maar klaar!

O ja, de Duistere Hertogin, het Fort-Spook en Dracula hebben hun mooiste outfit al uitgezocht. Trek jij ook jouw griezeligste Halloween-outfit aan? Dat is wel zo leuk als je op het gezellige Halloween-feest met deze griezelige gastvrouwen en -heren gaat dansen!

Reserveer nu voor de Halloween Kids Party

Kom jij ook naar deze Halloween Kids Party bij FORTtreffelijk? Reserveer dan jouw plekje voor het te laat is! Het Halloween-feest vindt plaats op het fort bij Fort Markenbinnen in Noord-Holland. Wie voor 7 oktober a.s. reserveert betaalt € 15,00 p.p., daarna bedraagt de toegang € 17,50. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar: info@fort-treffelijk.nl. Maar…. vol = vol.

Niet vergeten…

Nog een paar belangrijke zaken:

  • De Halloween Kids Party is op zaterdag 27 oktober a.s. (maar ook als kinderfeestje te boeken na 27 oktober)
  • Parkeren kan bij het fort zelf, er is voldoende parkeerruimte
  • Kom op tijd, je kunt bij het fort vanaf 18.00 uur terecht en de Duistere Hertogin start echt om 18.30 uur
  • Als ouders graag mee willen met de speurtocht is dat natuurlijk mogelijk
  • Slapen in de nachten na deze Halloween Kids Party is op eigen risico….

Ja, ik durf en kom ook naar de griezeligste Halloween Kids Party in Noord-Holland!

Reserveren kan via info@fort-treffelijk.nl