Goede voornemens: meer quality time, privé en zakelijk?

Goede voornemens: meer quality time, privé en zakelijk?

Goede voornemens: meer quality time, privé en zakelijk?

Gelukkig nieuwjaar!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2020?

Gelukkig nieuwjaar! Wij van FORTtreffelijk wensen jou een fantastisch en voortreffelijk 2020 toe met veel plezier, uitdaging en actie! Maar ook met veel quality time met de mensen om wie jij geeft. En met meetings die niet saai zijn in een suffe vergaderzaal… Veel goede wensen dus, passen ze ook een beetje bij jouw goede voornemens?

Goede voornemens-top 3

De meeste goede voornemens gaan over een meer relaxt en gezond leven. Geen stress, meer sporten en ook nog afvallen, dat was de ‘Goede voornemens-top 3’ van 2019. Wat het dit jaar zal zijn? Dat weten we nog niet, maar als het aan ons ligt komt quality time daar zeker in voor!

Saaie dagen?

Want geef toe, wie heeft nu zin in saaie dagen? Een vergadering die zo voorspelbaar is dat je bijna in slaap valt? Of een vrije dag met de kids waarbij iedereen op een tablet tuurt? Een beetje uitdaging en activiteit zorgt ervoor dat je met aandacht bezig bent, elkaar opmerkt en samen een leuke dag beleeft. Of dat nu met collega’s, vrienden of het gezin is.

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2019/12/forttreffelijk-saaie-dagen-tijdens-de-kerst.jpg

Ontdek FORTtreffelijk in 2020!

Voor iedereen die in 2020 geen tijd wil vrijmaken voor saaie dagen maar wel voor actie en quality time in elk opzicht, hebben wij een voorstel: maak van FORTtreffelijk ontdekken een van jouw goede voornemens voor 2020. Zeker weten dat jij en de mensen met wie je hier naartoe komt, dat heel erg leuk gaan vinden!

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2019/12/WhatsApp-Image-2019-12-18-at-20.01.41.jpeg

Voor vergaderen en leuke uitjes, in Noord-Holland

Want of je nu een verrassende plek zoekt om te vergaderen? Dat wilt kunnen combineren met een uitdagende activiteit? Of dat je een leuk uitje zoekt voor jouw gezin of vrienden? Het kan op ons fort bij Markenbinnen in Noord-Holland.

Activiteiten voor jong en oud

Hier kun je lasergamen, een escaperoom doen en zelfs de GPS speurtocht Fort Knight. We hebben activiteiten voor jong en oud, binnen en buiten. Slecht weer is geen excuus meer om op de bank te blijven hangen!

Voor bedrijven

En voor bedrijven hebben we hier verschillende zalen om te vergaderen en te trainen. Maar ook organiseren we tal van activiteiten, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of als teambuilding.

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2019/12/forttreffelijk-activiteiten-voor-bedrijven.jpg

Kies voor quality time in 2020, thuis en op je werk

Maak van 2020 dus een mooi jaar en kies voor quality time, zowel privé als zakelijk. Wij staan voor je klaar om je daarbij te helpen!

Check snel de leukste uitjes voor 2020, met het bedrijf, gezin of vrienden!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next