Gevraagd op Valentijnsdag? Trouwen kan op FORTtreffelijk!

Gevraagd op Valentijnsdag? Trouwen kan op FORTtreffelijk!

Gevraagd op Valentijnsdag? Trouwen kan op FORTtreffelijk!

Rozen, hartjes, chocolade en lieve kaartjes van geheime aanbidders… Het kan je niet ontgaan, vandaag is Valentijnsdag! Word jij vandaag verrast door jouw geliefde met een huwelijksaanzoek? Dan verrassen wij je graag met een superlocatie voor jouw huwelijk: een uniek fort in Noord-Holland!

Ja, ik wil! En ik wil ook meer weten over het fort als trouwlocatie!

Jawoord

Het fort is namelijk best een goed bewaard geheim, zeker als trouwlocatie. En juist dat maakt het natuurlijk een unieke locatie om jullie jawoord te geven. Maar ben je vandaag gevraagd (of gaat dat nog gebeuren misschien….), dan duurt het vast nog wel even tot het echt zover is. Er moet immers van alles geregeld worden!

Een fantastische trouwdag organiseren, dat regelen wij voor jullie!

De jurk, een boeket, de ringen en de gastenlijst zijn essentieel voor elk huwelijk. Alleen kunnen wij je daar niet bij helpen. Waar wij wel goed in zijn, is voor jullie een fantastische trouwdag te organiseren. Met een geweldige locatie, catering, muziek, bloemendecoratie en de bruidstaart. Om maar wat te noemen.

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/02/fort-treffelijk-een-fantastische-trouwdag-organiseren-dat-regelen-wij-voor-jullie2.jpg

De plek om ‘ja’ te zeggen

Mogen wij je even voorstellen: een robuust, stoer fort dat oorspronkelijk gebouwd is voor de Stelling van Amsterdam. Deze historische plek ligt midden in het groen van de Noord-Hollandse weilanden en is omringd door een gracht. Een sfeervolle en bijzondere plek die het decor kan vormen voor jullie huwelijksdag. Echt een plek om ‘ja’ te zeggen!

Klein feestje of groots? Binnen of buiten?

Wil je een intiem feestje vieren met enkele gasten of denk je aan een grootse en spectaculaire bruiloft met meer dan 100 familieleden en vrienden? Wat het ook wordt, wij hebben de plek voor jullie trouwerij. Met meerdere locaties heb je genoeg te kiezen. Bovendien heeft elke zaal een eigen buitenlocatie. Of het nu heel warm is of juist regent op jullie trouwdag, jullie kunnen altijd verder feesten. Binnen of buiten!

https://fort-treffelijk.nl/wp-content/uploads/2020/02/fort-treffelijk-ons-fort-als-jullie-trouwlocatie-oordeel-zelf2.jpg

Onze eventmanager voor jullie trouwdag

Wie gaat trouwen, krijgt het druk. Niet zo raar dus dat steeds meer stellen een ceremoniemeester of weddingplanner inschakelen. Om die te helpen met alle organisatorische details van de locatie, staat onze eventmanager klaar. Die kan over elk detail voor jullie trouwdag advies geven en de voorbereiding hier precies zo regelen als jullie dat willen. En tijdens de dag zelf zorgt onze eventmanager op de achtergrond ervoor dat alles soepel verloopt.

Ons fort als jullie trouwlocatie? Oordeel zelf!

Het fort is een unieke locatie en kan ook jullie trouwlocatie worden. Als plek waar jullie elkaar het jawoord geven, om bijzondere trouwfoto’s met een geheel eigen sfeer te maken en natuurlijk voor de receptie en/of de bruiloft. Kom eens langs en oordeel zelf. We geven graag een rondleiding en maken dan meteen tijd om de mogelijkheden met jullie te bespreken.

Ja ik wil! En ik wil ook meer weten over het fort als trouwlocatie!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next