Geniet in de kerstvakantie – Leuke uitjes voor binnen of buiten, gewoon in Noord-Holland

Geniet in de kerstvakantie – Leuke uitjes voor binnen of buiten, gewoon in Noord-Holland

Geniet in de kerstvakantie – Leuke uitjes voor binnen of buiten, gewoon in Noord-Holland

Nog een paar weken en dan begint de kerstvakantie weer. Heerlijk een paar dagen vrij en met het gezin thuis relaxen. Maar vliegen de kids bij jou na een paar dagen ook tegen de muren op? Of word je zelf een beetje onrustig van die vakantiedagen? Dan is het tijd om wat te gaan ondernemen. Als je op zoek bent naar activiteiten voor in de kerstvakantie, dan hebben wij wel een paar leuke tips voor je, voor uitjes zowel binnen als buiten, in de mooie omgeving van Noord-Holland.

Ja ik wil zo’n leuk uitje in de kerstvakantie!

Actieve uitjes kerstvakantie

Lekker ontspannen met een boek of film, het klinkt zeker heel idyllisch, maar in de praktijk begint het vaak al na een dag of twee weer te kriebelen… Wil jij er ook op uit en iets leuks ondernemen? Of wil je dat de kinderen wat actiefs doen in plaats van steeds naar hun schermpjes turen? Kom dan naar het voortreffelijke FORTtreffelijk, op een fort vlakbij Alkmaar. Hier is genoeg te doen voor iedereen die in de kerstvakantie even geen zin heeft in wéér een kerstfilm, of die hoognodig van de bank af moet worden getrokken…

lasergamen voor volwassenen bij forttreffelijk voor volwassenen 14+

Lasergamen, voor kinderen en volwassenen

Kinderen die stuiteren van de energie kunnen zich uitleven tijdens een spannend potje lasergamen voor kids. Dit spel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, dus het maakt niet uit wat voor weer het is. Sowieso ben je 1 tot 1,5 uur lang bezig op een supergave locatie! Gekleed in echte gevechtskleding en uitgedost met camouflage, ben je helemaal klaar voor de strijd. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 8 tot 17 jaar en voor groepen van 4 tot 16 personen. Wil je dit liever zelf met vrienden – zonder de kinderen – doen? Dan kun je het lasergamen voor volwassenen boeken. Na afloop nog wat eten en drinken kan in het restaurant.

GPS speurtocht Fort Knight in de kerstvakantie

Ook leuk en enorm spannend is Fort Knight: een uitdagende en interactieve GPS speurtocht waarbij je met een tablet door het oude fort heen gaat en ook buiten opdrachten moet doen. Puzzels oplossen, voorwerpen vinden en de vijand uitschakelen… Deze activiteit houdt je wel even bezig: meestal ben je zo’n 1,5 tot 2 uur zoet. Wil je daarna even rustig bijkomen? Dan kun je hier achteraf ook wat lekkers eten. Deze activiteit is online te boeken, dus kijk snel of er nog plek is in de kerstvakantie!

Kinderfeestje GPS Speurtocht FORTtreffelijk

Uitje binnen bij slecht weer: de escaperoom!

De winter kan nog wel eens slecht weer in de vorm van regen, kou, wind, sneeuw en ijs geven. In dat geval kun je kiezen voor een overdekt uitje: de escaperoom ‘Ontmantel de bom’. Dit spel is er in een versie voor kinderen en voor volwassenen, dus het is ook heel leuk om dit met het gezin te doen. Het idee? Samen op tijd uit de kamer ontsnappen. En dat lukt alleen als jullie goed kunnen samenwerken… Dit perfecte uitje voor de kerstvakantie is online te boeken: ontdek jouw escaperoom kinderfeestje.

fort-treffelijk - uitje binnen bij slecht weer - de escaperoom

Of kom in 2022 langs voor een kinderfeestje of dagje uit

Heb je de kerstvakantie al helemaal volgepland en heb je geen tijd voor één van deze leuke activiteiten? Dat geeft helemaal niets. FORTtreffelijk is ook gewoon te bezoeken in 2022 voor dagjes uit, actieve kinderfeestjes buiten de deur en zelfs vrijgezellenfeesten of zakelijke meetings. Volg ons op social media, waar we je op de hoogte houden van alle goed verzorgde activiteiten in ons bijzondere fort.

Fijne feestdagen en geniet van de kerstvakantie!

Vanaf FORTtreffelijk wensen wij jou en je gezin heel fijne feestdagen toe en een heerlijke, gezellige kerstvakantie. Wil je tussen het relaxen, het eten en het kerstliedjes zingen door samen leuke activiteiten ondernemen? Hier ben je van harte welkom.

Ja ik wil direct zo’n leuk uitje boeken voor de kerstvakantie!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next