Nog even en de kerstvakantie begint weer. Heerlijk een paar dagen vrij en relaxen. Maar vliegen ze bij jou thuis na een paar dagen ook tegen de muren op? Of word jij zelf iets onrustig in de vakantie? Dan is het tijd om wat te gaan ondernemen. Wij hebben wel een paar leuke tips voor je, voor uitjes binnen en buiten, in Noord-Holland.

Ja ik wil zo’n leuk uitje in de kerstvakantie!

Zin in een actieve bezigheid?

Heerlijk relaxen met een boek of film, het klinkt allemaal heel idyllisch maar in praktijk begint het vaak al na een dag of twee weer te kriebelen. Wil jij er ook op uit en wat actiefs gaan doen? Of wil je dat de kinderen zich even goed uitleven? Ga dan naar FORTtreffelijk. Hier is genoeg te doen voor iedereen die in de kerstvakantie even geen zin heeft in de volgende kerstfilm!

fort-treffelijk-lasergamen, voor kinderen en volwassenen

Lasergamen, voor kinderen en volwassenen

Kinderen die echt stuiteren van de energie, gaan hier helemaal los met een spel lasergamen. Dit kan binnen en buiten, dus het maakt niet uit wat voor weer het is. De locatie is sowieso supercool en dus altijd leuk. Met echte gevechtskleding en natuurlijk camouflage ben je klaar voor de strijd. Dit is geschikt voor kinderen van 8 tot 17 jaar en voor groepen van 4 tot 16. En wil jij dit liever zelf doen? Dan boek je het lasergamen voor volwassenen!

GPS speurtocht Fort Knight in de kerstvakantie

Ook helemaal leuk en superspannend is natuurlijk Fort Knight. Een uitdagende en interactieve GPS speurtocht waarbij je met een tablet door het oude fort heen gaat en ook buiten opdrachten moet doen. Deze activiteit houdt je wel even bezig, meestal zo’n 1,5 tot 2 uur. En wil je daarna even rustig bijkomen? Dan kun je hier altijd nog wat lekkers eten. Deze activiteit is online te boeken, kijk snel of er nog plek is in de kerstvakantie!

fort-treffelijk - gps speurtocht fort knight in de kerstvakantie

Uitje binnen bij slecht weer: de escaperoom!

Is het weer echt heel slecht of koud? Dan hebben wij een bijzonder uitje voor binnen; de escaperoom ‘Ontmantel de bom’! Dit is er in een versie voor kinderen en voor volwassenen. Ook heel leuk om met het gezin te doen dus! Je moet hier met elkaar op tijd uit zien te ontsnappen, maar dat lukt alleen als jullie goed kunnen samenwerken. Een perfect uitje voor de kerstvakantie dus en je kunt het nu online boeken!

fort-treffelijk - uitje binnen bij slecht weer - de escaperoom

Of kom in 2020 voor een kinderfeestje, dagje uit of vrijgezellenfeest

Heb je de kerstvakantie al helemaal volgepland en geen tijd voor een van deze leuke activiteiten? Geeft helemaal niets. We zijn er ook gewoon in 2020, voor als je dan een dagje weg wilt, een vrijgezellenuitje gaat plannen of een kinderfeestje buiten de deur viert. Volg ons op social media en we houden je op de hoogte van alle activiteiten in ons bijzondere fort.

Fijne feestdagen en geniet van de kerstvakantie!

Wij wensen je vanaf FORTtreffelijk hele fijne feestdagen toe en een heerlijke kerstvakantie. Geniet ervan en weet je welkom voor een actief uitje!

Ja ik wil direct zo’n leuk uitje boeken voor de kerstvakantie!