Fort Film Workshop

De Fort Film Workshop is ideaal voor een training of teambuilding! Tijdens de workshop weet iedereen een inspirerende rol te vinden, plezier gegarandeerd! is een aantrekkelijke manier om een training of teambuilding invulling te geven. Deelnemers die graag presenteren of acteren nemen een rol voor de camera, terwijl anderen juist kiezen voor een taak als regisseur of cameraman. De ervaring leert dat iedereen een inspirerende rol weet te vinden binnen deze activiteit, en er wordt erg veel plezier aan beleefd.

Het filmprogramma kan in een hele of halve dag uitgevoerd worden. Wij leveren alle apparatuur, de camera-instructie en de begeleiding tijdens het filmen. Ook nemen we verkleedspullen en rekwisieten mee. De groep wordt in teams verdeeld van maximaal 8 mensen, waarmee een takenverdeling wordt afgesproken. Elk team ontvangt een instructie, tips&trics voor het filmen en storyboards.

.

Er wordt gefilmd met spiegelreflex/DSLR filmcamera’s die zorgen voor een prachtig, filmisch beeld. De camera’s zijn niet moeilijk in de bediening. Na een korte en eenvoudige montage volgt de presentatie op het witte doek. Bij trainingen volgt er ‘feedback’ voor de inhoud en werkwijze van de film. De trainer houdt de hele dag de regie zelf in handen.

film-workshop

Fort Film Workshop arrangement 1

13:00u Ontvangst met koffie, thee, fortwater en originele Zaanse duyvekater. Jullie krijgen een plenaire uitleg over de middag en gaat met groepjes van maximaal 8 personen een storyboard maken
14:00u Onder leiding van de trainer gaan jullie de verhalen verfilmen
16:00u De films zijn geschoten. Terwijl jullie ervaringen uitwisselen met elkaar en andere teams onder het genot van een hapje en drankje worden de films gemonteerd
17:00u Presentatie van de gemaakte films
18:00u Het team van FORTtreffelijk neemt afscheid van jullie na een geslaagde dag!

Optioneel bij arrangement 1

• Voorafgaande aan de filmworkshop kan er geluncht worden op onze prachtige locatie.
• Na de filmpresentatie is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een BBQ of een buffet.

Inclusief bij arrangement 1

• Fort Filmworkshop met materialen en trainers
• Bittergarnituur tijdens de borrel (ca. 4 stuks p.p.)
• Onbeperkt Hollandse bar
• Locatiehuur

Fort Filmworkshop arrangement 2

10:00u Ontvangst met koffie, thee, fortwater en originele Zaanse duyvekater. Jullie krijgen een plenaire uitleg over de middag en gaat met groepjes van maximaal 8 personen een storyboard maken.
11:00u – Onder leiding van de trainer gaan jullie de verrhalen verfilmen.
13:00u – De films zijn geschoten. Terwijl jullie ervaringen uitwisselen met elkaar en andere teams onder het genot van een hapje en drankje worden de films gemonteerd.
14:00u – Presentatie van de gemaakte films.
15:00u – Het team van FORTtreffelijk neemt afscheid van jullie na een geslaagde dag!

Optioneel bij arrangement 2

• Na de filmpresentatie is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een borrel.

Inclusief bij arrangement 2

• Fort Filmworkshop met materialen en trainers
• Lunchbuffet
• Locatiehuur

Interesse in deze leuke workshop?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.