Een feestje boeken hoeft vanaf nu niet meer lang te duren. Als je tenminste naar FORTtreffelijk gaat! Bij ons boek je vanaf nu jouw feestje in een muisklik. Gewoon online via ons boekingssysteem. Zoek, boek, betaal en je bent klaar voor het feest!

Van kinderfeestjes tot bruiloften en bedrijfsfeesten

Bij FORTtreffelijk kun je voor tal van activiteiten terecht. Van een superstoer en gaaf kinderfeestje tot een grote bruiloft. Maar ook vrijgezellenfeesten, uitjes met de kinderen of vrienden en bedrijfsfeesten worden hier gevierd. Wil je een bijzonder feest op een unieke locatie? Dan ben je bij FORTtreffelijk in Markenbinnen op de juiste plek.

fort-treffelijk-trouwen-op-fort-markenbinnen
Lasergamen voor jongens en meisjes tussen de 8 en 16 jaar!

Feestje boeken op een robuuste locatie

FORTtreffelijk is namelijk een authentiek fort van de Stelling van Amsterdam. En die robuuste locatie is er nog steeds, maar dan met de faciliteiten en mogelijkheden van nu. Zoals dus de optie om deze locatie te huren voor jouw evenement. Of om hier jouw feest te laten verzorgen.

fort-treffelijk-in-het-authentieke-fort-van-de-stelling-van-amsterdam

Zo boek je jouw kinderfeestje of activiteit bij FORTtreffelijk

Kinderfeestjes, een escaperoom voor jeugd en voor volwassen, lasergamen en Fort Knight boek je vanaf nu heel gemakkelijk online op onze site. Dat boeken gaat als volgt:

  • Zoek eerst de activiteit of het feest van jouw keuze. Bij elk kun je lezen wat het is, voor wie het geschikt is en hoe groot de groep kan zijn voor die activiteit of dat kinderfeestje.

  • Selecteer dan de datum. Je ziet de beschikbare data in de kalender onder de korte omschrijving.

  • Kies dan de aanvangstijd. De beschikbare tijden verschijnen in beeld zodra je een datum hebt geselecteerd.

  • Geef vervolgens het aantal deelnemers door.

  • Kies extra opties als je die wenst, zoals bijvoorbeeld eten en drinken, uitnodigingen en extra items voor de activiteit.

  • Is er nog iets wat wij moeten weten? Zoals dieetwensen als je bijvoorbeeld een snack wilt laten serveren? Geef dit dan door in het tekstkader.

  • Controleer de gegevens van jouw boeking, je ziet dat in het blauwe kader.

  • Klik dan op de groene button ‘Boek nu’ om de boeking te bevestigen. Het feestje of de activiteit staat dan vast. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een e-mail met daarin alle gegevens voor het programma.

Een ander arrangement? Of hulp nodig bij jouw boeking?

Zoek je een feestje maar wil je het toch iets anders dan zoals het nu op de site staat? Laat het ons dan weten. Wij regelen graag een op maat gemaakt arrangement voor je. En vind je niet direct het feestje wat jij zoekt? Of lukt het niet met boeken? Geen nood, ook dan kun je natuurlijk ons om hulp vragen. Wij helpen je snel verder zodat je binnenkort hier jouw feestje kunt vieren!

Check snel welke feesten en activiteiten je nu kunt boeken!

Kinderfeestjes
Escaperooms
Lasergamen
Fort Knight