Escaperoom voor volwassenen, kids en als bedrijfsuitje! In Noord-Holland

Een escaperoom is altijd leuk, maar hoeveel leuker is het als het in een heus fort is?! Precies, en die escaperooms vind je bij FORTtreffelijk in Noord-Holland. Hier vind je maar liefst drie escaperooms, elk met een eigen opdracht. Je kunt dus altijd bij ons terecht! Of je nu komt voor een uitje met jouw vrienden, voor een vrijgezellenfeest, een zakelijk event of een leuk kinderfeestje, wij regelen het voor je. Lukt het jullie te ontsnappen uit een van onze escaperooms?

1, 2, 3, 4 escaperooms!

Op FORTtreffelijk heb je dus de keuze uit maar liefst drie fysieke escaperooms en 1 digitale escaperoom! Elk heeft een eigen opdracht en brengt je in een andere, spannende situatie. Zoals die waarbij je je in een bloedstollend moment in de Tweede Wereldoorlog bevindt. Of de escaperoom waarin je de moordenaar van een generaal moet ontmaskeren.

De nieuwste escaperoom: “Wie vergiftigde de generaal?”

Onze nieuwste escaperoom zit weer vol uitdagingen en spannende opdrachten. Het is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Deze escaperoom speelt zich af in twee kamers: de eetzaal waar de generaal vergiftigd is en de keuken waar je de oplossing kunt vinden. Lukt het jullie om deze opdracht binnen een uur te volbrengen?

Escaperoom 2: “Red de gewonde soldaat!”

Deze opdracht wordt uitgevoerd in één kamer en is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Hier ben jij met jouw team en een gewonde soldaat opgesloten in het gewondennest van het fort. De dokter bevindt zich in het veldhospitaal te Krommenie en de hospik is het fort aan het verdedigen. Toch moeten jullie uit jullie locatie zien te komen en de gewonde soldaat naar het veldhospitaal zien te brengen. Dit kan als jullie de luitenant weten te bereiken. Maar hoe??

Escaperoom 3: “Ontmantel de bom” (14+)

In de kazemat van het fort is een bom uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt, je hoort het tikken als je binnen komt. Die bom moet natuurlijk ontmanteld worden, maar hoe? Door samen te werken en uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen, kunnen jullie erin slagen om de bom net op tijd onschadelijk te maken… Deze escaperoom zit vol technische hoogstandjes en elektronische noviteiten. Kortom, deze escaperoom is dus gewoon echt ‘de bom’!

Escaperoom 4: “Een FORTtreffelijke wereldreis”

Deze escaperoom is gemaakt vanwege Corona. Zo kan je thuis lekker met je gezin, vrienden, partner of gewoon in je eentje een escaperoom op de bank spelen. Het enige wat je nodig hebt is een tablet of smartphone met internetverbinding en verder niets! Het is dus een ‘coronaproof’ uitje!

Een unieke plek: in het fort bij Markenbinnen!

Elke escaperoom is in het fort bij Markenbinnen. Een unieke locatie durven we wel te zeggen. Dit authentieke fort is namelijk een onderdeel van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie die Nederland en vooral Amsterdam moest beschermen bij een aanval. Doordat de elementen uit die tijd nog steeds in dit fort aanwezig zijn, merk je direct dat je op een bijzondere plek bent. En lijkt het net alsof je echt even terug in de tijd gaat!

Van kinderfeestje tot vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje

Met wat voor een groep je ook komt en van welke leeftijd dan ook, er is hier altijd een geschikte escaperoom. Leuk dus voor een kinderfeestje maar net zo goed een vrijgezellenfeest. En ben je hier met jouw bedrijf? Dan is dit natuurlijk hét bedrijfsuitje of de ideale break-outsessie tijdens een vergadering!

Arrangementen en catering op maat mogelijk

Maak van jouw escaperoom-uitdaging een leuk uitje! Je kunt het altijd uitbreiden met vooraf een kop koffie en een drankje en borrelhapje na afloop. Of kies voor een glas limonade vooraf en een lekkere snack als je weer buiten staat. Wil je wat anders van de catering of een exclusief arrangement zoals een escaperoom met barbecue? Of met een vergaderarrangement? Vraag het ons. Het is allemaal mogelijk en we richten het helemaal naar wens in!

Boek nu de escaperoom voor jouw uitje!

Ontdek ook een van de escaperooms op het fort bij Markenbinnen! Boek nu snel voor jouw groep en laat weten welk scenario de voorkeur heeft en of je het nog wilt uitbreiden met catering of een arrangement. En heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, ik wil de escaperoom boeken bij FORTtreffelijk!

Escaperoom voor volwassenen, kids en als bedrijfsuitje!
In Noord Holland, bij FORTtreffelijk! Meer informatie