Escaperoom voor volwassenen, kids en als bedrijfsuitje! In Noord-Holland

Een escaperoom is altijd leuk, maar hoeveel leuker is het als het in een heus fort is?! Precies, en die escaperooms vind je bij FORTtreffelijk in Noord-Holland.

Maar liefst drie stuks met elk een eigen opdracht, je kunt hier dus altijd terecht. Of je nu komt voor een uitje met jouw vrienden, voor een vrijgezellenfeest, een zakelijk event of een leuk kinderfeestje, wij regelen het voor je.

Lukt het jullie te ontsnappen uit een van onze escaperooms?

1, 2, 3 escaperooms!

Op FORTtreffelijk heb je dus de keuze uit maar liefst drie (3!) escaperooms. Twee daarvan zijn spannende kamers waar je via puzzels de code moet ontcijferen. De ander brengt je terug naar een bloedstollend moment in de Tweede Wereldoorlog waarbij samenwerken essentieel is om op tijd uit de escaperoom te ontsnappen….

Escaperoom 1: “Red de gewonde soldaat!”

Deze opdracht wordt uitgevoerd in één escaperoom. Met jouw team en een gewonde soldaat ben je opgesloten in het gewondennest van het fort. De dokter bevindt zich in het veldhospitaal te Krommenie en de hospik is het fort aan het verdedigen. Toch moeten jullie uit jullie locatie zien te komen en de gewonde soldaat naar het veldhospitaal zien te brengen. Dit kan als jullie de luitenant weten te bereiken. Maar hoe??

Escaperoom 2: “Het bericht moet door!”

Dit is het andere scenario in onze escaperooms. Opnieuw zijn jullie als team opgesloten, nu in de radio- en berichtenkamer van de commandopost. De kapitein heeft jullie gevraagd de omschrijving van de spion door te geven. Maar die (cryptische) omschrijving is verstopt en de kapitein is op mysterieuze wijze verdwenen. Voordat de vijand gearriveerd is, moet het bericht duidelijk en begrijpelijk worden doorgegeven. Gaat dat lukken?

Escaperoom 3: “Ontmantel de bom”

In de kazemat van het fort is een bom uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt, je hoort het tikken als je in de escaperoom komt. Die bom moet natuurlijk ontmanteld worden, maar hoe? Door samen te werken en uitdagende opdrachten tot een goed einde te brengen, kunnen jullie erin slagen om de bom net op tijd onschadelijk te maken… Deze escaperoom zit vol technische hoogstandjes en elektronische noviteiten. Kortom, deze escaperoom is dus gewoon echt ‘the bomb’!

Een unieke plek: in het fort bij Markenbinnen!

Elke escaperoom is in het fort bij Markenbinnen. Een unieke locatie durven we wel te zeggen. Dit authentieke fort is namelijk een onderdeel van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie die Nederland en vooral Amsterdam moest beschermen bij een aanval. Doordat de elementen uit die tijd nog steeds in dit fort aanwezig zijn, merk je direct dat je op een bijzondere plek bent. En lijkt het net alsof je echt even terug in de tijd gaat!

Van kinderfeestje tot vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje

Met wat voor een groep je ook komt en van welke leeftijd dan ook, deze escaperooms zijn ervoor geschikt. We kunnen de moeilijkheidsgraad van de opdrachten altijd aanpassen zodat je er een kinderfeestje kunt vieren maar net zo goed een vrijgezellenfeest. En ben je hier met jouw bedrijf? Dan is dit natuurlijk hét bedrijfsuitje of de ideale break-outsessie tijdens een vergadering!

Arrangementen en catering op maat mogelijk

Maak van jouw escaperoom-uitdaging een leuk uitje! Je kunt het altijd uitbreiden met vooraf een kop koffie en een drankje en borrelhapje na afloop. Of kies voor een glas limonade vooraf en een lekkere snack als je weer uit de escaperoom bent. Wil je wat anders van de catering of een exclusief arrangement zoals een escaperoom met barbecue? Of de escaperoom met een vergaderarrangement? Vraag het ons. Het is allemaal mogelijk en we richten het helemaal naar wens in!

Boek nu de escaperoom voor jouw uitje!

Ontdek ook een van de escaperooms op het fort bij Markenbinnen! Boek nu snel een escaperoom voor jouw groep en laat weten welk scenario de voorkeur heeft en of je het nog wilt uitbreiden met catering of een arrangement. En heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, ik wil meer informatie over de escaperoom bij FORTtreffelijk!

Escaperoom voor volwassenen, kids en als bedrijfsuitje!
In Noord Holland, bij FORTtreffelijk! Meer informatie

Deze kinderfeestjes zijn ook populair