Escaperoom

voor volwassenen,
kids en als bedrijfsuitje!
in Noord-Holland, bij FORTtreffelijk

Escape Room kids Alkmaar

Echt spannende kinderfeestjes vier je natuurlijk in een heus fort, zoals dat van FORTtreffelijk in Noord-Holland. Hier hebben we maar liefst drie verschillende kinderfeestjes met escaperooms, een Escaperoom Adults Only maar ook escaperooms als los evenement. Of je nu jouw kinderfeestje viert, een vrijgezellenfeest houdt of gewoon een leuk uitje zoekt tijdens slecht weer, je kunt bij ons altijd terecht. Als je het durft natuurlijk….

Neem contact op

Escaperoom voor kids, een écht spannend kinderfeestje

Echt spannende kinderfeestjes vier je natuurlijk in een heus fort, zoals dat van FORTtreffelijk in Noord-Holland. Hier hebben we maar liefst drie verschillende kinderfeestjes met escaperooms, een Escaperoom Adults Only maar ook escaperooms als los evenement. Of je nu jouw kinderfeestje viert, een vrijgezellenfeest houdt of gewoon een leuk uitje zoekt tijdens slecht weer, je kunt bij ons altijd terecht. Als je het durft natuurlijk….

 

Drie scenario’s voor de escaperoom; voor een kinderfeestje of leuk klassenuitje

Ontsnappen uit een escaperoom samen met jouw vrienden tijdens een kinderfeestje of klassenuitje. Dat vraagt om samenwerken en slim nadenken. En heb je dat al eens bij ons gedaan? Geen nood, we hebben drie verschillende scenario’s dus er is genoeg uitdaging voor iedereen!

’Zoek de verdedigingsplannen!’

Bij het Kinderfeestje Escaperoom ‘Zoek de verdedigingsplannen!!’ word je met jouw team opgesloten in de kazemat van het fort. Een ruimte van waaruit vroeger het fort verdedigd werd. Maar nu even niet… De verdedigingsplannen voor het fort zijn gestolen door een spion en verstopt in het fort. Zoek met jouw team de aanwijzingen en vindt de plannen. Jullie hebben een uur de tijd om je te bevrijden uit de kazemat, de aanwijzingen te volgen en de verdedigingsplannen te vinden voordat het fort wordt aangevallen en niet verdedigd meer kan worden. Zijn jullie op tijd???

’Red de gewonde soldaat!

Het Kinderfeestje Escaperoom ‘Red de gewonde soldaat!’ vindt plaats in één escaperoom. Jij bent met jouw team en een gewonde soldaat per ongeluk opgesloten in het gewondennest in het fort. De dokter is in het veldhospitaal in Krommenie en de hospik helpt bij de verdediging van het fort. Maar in de ruimte bevindt zich een portofoon die je kunt gebruiken om de luitenant op te roepen om jullie te bevrijden. De portofoon is in een afgesloten kist met een cijferslot. Je hebt een uur de tijd om de cijfers van het slot te vinden en de luitenant op te roepen zodat de gewonde soldaat afgevoerd kan worden naar het veldhospitaal. Gaat het jullie lukken om deze soldaat te redden??

’Het bericht moet door!’

Het derde scenario is het Kinderfeestje Escaperoom ‘Het bericht moet door!’. Hierbij ben jij samen met jouw team opgesloten in de radio- en berichtenkamer van de commandopost. Voordat hij op geheimzinnige wijze verdween heeft de kapitein jou gevraagd om de omschrijving van de spion door te geven. Maar het communicatiecentrum ligt onder vuur dus de kapitein heeft het bericht over de spion en zijn omschrijving verstopt. Aan jullie de taak om het bericht en de omschrijving te ontcijferen en op tijd door te geven. De vijand is immers in aantocht! Slagen jullie erin deze wens van de kapitein tot een goed einde te brengen??

Ideaal uitje met kinderen tijdens slecht weer: Escaperoom ook los te boeken

Hoe slecht het weer buiten ook is, het kinderfeestje Escaperoom kan natuurlijk altijd doorgaan. En ben je op zoek naar een leuk uitje met kinderen tijdens slecht weer? Ook dan kun je bij ons terecht. De escaperoom is namelijk ook gewoon los te boeken. Check wel even vooraf of de escaperooms niet al gereserveerd zijn, want hoe goed we ook kunnen puzzelen, we kunnen ze niet opdelen!

Een lekkere beloning

Van al dat nadenken en puzzelen krijg je natuurlijk zin in wat lekkers. En dat krijg je dus ook bij ons. Ben je uit de escaperoom ontsnapt, dan staat een kan frisse limonade en lekkere chips als beloning op jullie te wachten. En is dat niet genoeg? Dan kun je ook altijd nog vooraf friet en een snack reserveren.

Zin in een escaperoom als kinderfeestje?

Is een escaperoom echt iets voor jouw kinderfeestje? Kom dan naar FORTtreffelijk! We zijn gevestigd tussen Alkmaar, Amsterdam en Zaandam. Als jouw ouders ons laten weten wanneer en met hoeveel kinderen jij jouw feestje hier wilt vieren, dan regelen we het zo voor je. Tot binnenkort!

Of de Escaperoom Adults Only?

Wel zin in een escaperoom maar zonder kinderen? Ook dat is mogelijk! Boek dan bij FORTtreffelijk de Escaperoom Adults Only, een fantastisch scenario voor een escaperoom voor volwassenen. Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor meer info of om snel de escaperoom te boeken!

Ja, ik wil de escaperoom boeken!

Neem contact op
fort-markenbinnen-kinderfeestje-educatief
fort-markenbinnen-kinderfeestje-raadsel