Uitdagende hightech escaperoom ‘Ontmantel de bom’ gaat terug naar WOII…

“Je hoort het tikken. Er is minder dan een uur om hem te ontmantelen terwijl de Duitsers het fort al onder vuur nemen. Op tijd de bom onschadelijk maken is mogelijk, als je samenwerkt met jouw teamgenoten die ergens anders in het fort vastzitten…”

‘Ontmantel de bom’ is een uitdagende escaperoom vol hightech-snufjes in een echt fort. Je waant je terug in de Tweede Wereldoorlog en vergeet even alles om je heen.

Lukt het jullie om er op tijd uit te komen? Boek nu snel via het boekingsformulier.

Terug in het verleden

Het fort waar dit zich allemaal afspeelt is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en gebouwd in 1905. Je stapt letterlijk het verleden in want de escaperoom is helemaal opgebouwd in de originele kazemat van het fort en uitgerust in de stijl van de Tweede Wereldoorlog.

Technisch hoogstandje

Wat je echter niet ziet maar wel merkt, is dat dit een hightech escaperoom is. Het zit boordevol technische hoogstandjes en elektronisch snufjes. De escaperoom is volledig geautomatiseerd maar wordt tijdens het spel wel continu gemonitord door een van onze medewerkers. Je kunt je dus met een gerust hart verliezen in het spel, zolang je maar niet de tijd uit het oog verliest. Want die bom, die tikt door…

Zakelijk: Bedrijfsuitje of break-outsessie

De escaperoom is een uitdagend bedrijfsuitje maar ook geschikt als break-out tijdens een vergadersessie. We kunnen de dag helemaal naar wens inrichten; in combinatie met een andere activiteit op ons fort en natuurlijk aangevuld met een arrangement naar keuze. Want in ons restaurant kun je terecht voor een lekkere kop koffie, een smaakvolle lunch, een gezellige borrel of een culinaire afsluiting van de dag. Zeg het maar, wij regelen het!

Vrije tijd: Leuk uitje met vrienden!

Wil je de escaperoom doen met jouw vrienden? Jullie zijn meer dan welkom! En wil je er een hele dag van maken? Combineer het dan met een van de andere activiteiten zoals de survival, Fort Knight of kies de rondleiding door het fort. Hoe je de dag ook inkleedt, je kunt het altijd beginnen of afsluiten in ons restaurant met een drankje en een hapje.

Escaperoom voor volwassenen (18+)

De escaperoom is geschikt voor volwassenen (18+) in groepen van 4 tot 8 personen. Je huurt de escaperoom per ruimte. Een actueel overzicht van de prijzen voor de escaperoom, koffie en thee vooraf of een borrel achteraf vind je op onze prijslijst.

Boek nu de escaperoom ‘Ontmantel de bom’!

Beleef zelf deze geavanceerde, superspannende escaperoom van FORTtreffelijk op het fort bij Markenbinnen! Boek de escaperoom nu snel voor jouw groep en laat ons jouw wensen weten omtrent de catering. En heb je nog vragen of wil je het combineren met een zakelijk arrangement? Neem dan contact met ons op.

Wist je dat je deze spannende escaperoom ook voor tieners (12-17) mogelijk is? Check it out!

Escaperoom reserveren

Een uitdagende Escaperoom, ontmantel de bom! Ga terug naar WOII en ontsnap op tijd! Voor feestjes of bedrijfsuitjes! Meer informatie

Deze kinderfeestjes zijn ook populair

Escaperoom
“Ontmantel de bom”

Voor kinderen van 8-17 jaar

Lasergamen-voor-jongens-en-meisjes-tussen-de-8-en-16-jaar_liggend

Lasergame
“De fuselier”

Voor kinderen van 8-17 jaar

brandweer_kinderfeestjede_vuurdoop_forttreffelijk

Kinderfeestje
Brandweer

Voor kinderen van 8-17 jaar écht vuur!