Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Hoe organiseer je een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje organiseren lijkt zo makkelijk, maar het blijkt altijd veel werk en best ingewikkeld te zijn. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Je wilt natuurlijk dat al je collega’s het naar hun zin hebben, er gelachen wordt en dat er ruimte is voor de groei van je team. Maar hoe doe je dat?  We delen enkele tips over hoe je zo’n onvergetelijk bedrijfsuitje kunt organiseren.

1. Onvergetelijke activiteiten

Het is zover, je hebt dit jaar de verantwoordelijkheid ontvangen om een bedrijfsuitje voor jouw team, afdeling of hele organisatie te organiseren. Maar je vraagt jezelf af: hoe organiseer ik een bedrijfsuitje? Het beste is om te beginnen bij het bedenken van een activiteit voor je bedrijfsuitje. Het is namelijk belangrijk dat iedereen zijn aandacht vasthoudt tijdens jullie bedrijfsuitje en dat jullie elkaar beter leren kennen. Welke activiteit voor jou en je collega’s echt onvergetelijk is, zal afhangen van jullie interesses. Een aantal leuke ideeën om uit te kiezen zijn een escapetocht, lasergamen, een wijnproeverij, een pubquiz of een survivalparcours. Je kan ook twee diverse activiteiten met elkaar combineren, dan zit er altijd voor iedereen iets naar zijn of haar wens tussen.

2. Een bedrijfsuitje organiseren: denk ook aan de catering

De liefde van je collega’s gaat hoogstwaarschijnlijk door de maag. Wanneer je een bedrijfsuitje organiseert, is het daarom belangrijk om na te denken over de catering die je aan gaat bieden. Zorg ervoor dat je locatie niet alleen een lekkere lunch, gaaf dinerbuffet of teambuildingsontbijt verzorgt, maar vraag ook naar de mogelijkheden voor snacks tussendoor, taart bij binnenkomst of een bittergarnituur als afsluiting. Bij locatie FORTtreffelijk kan je bijvoorbeeld een barbecue op maat bestellen of een walking dinner organiseren. Alles zodat jouw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt.

3. Een onvergetelijke locatie voor je bedrijfsuitje

Locatie is key, ook bij een bedrijfsuitje. Het is fijn als een locatie een beetje landelijk gelegen is, zodat de deelnemers het idee hebben “helemaal weg” en “echt met elkaar’’ te zijn. Echter, het is ook prettig als de plek waar je bedrijfsuitje wordt georganiseerd ook goed te bereiken is per auto en per openbaar vervoer. Daarnaast wil je niet dat iedereen te lang onderweg is (dat snoept tijd af van de effectieve uren die je aan je bedrijfsuitje kan besteden) of dat vervoer te veel geld kost. Voor veel bedrijven zal een locatie rondom de Randstad dan ook een goede plek zijn voor een bedrijfsuitje. Een voorbeeld van heel mooie plek, met het karakter van een landelijke omgeving, maar het gemak van de stad dichtbij is: evenementenlocatie FORTtreffelijk. Hier weet je zeker dat je een bedrijfsuitje kan organiseren dat bij iedereen in de smaak valt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen beteken bij de organisatie van je bedrijfsuitje? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de onvergetelijke mogelijkheden!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next