Op zoek naar een bedrijfsuitje voor 10 personen? Wij bieden jou een onvergetelijke team ervaring!

Op zoek naar een bedrijfsuitje voor 10 personen? Wij bieden jou een onvergetelijke team ervaring!

Op zoek naar een bedrijfsuitje voor 10 personen? Wij bieden jou een onvergetelijke team ervaring!

Een bedrijfsuitje is dé manier om meer verbinding te creëren binnen je team. Leer je collega’s op een ontspannen en informele manier beter kennen, terwijl je iets leuks doet. In dit artikel ontdek je welke activiteiten wij bieden voor een bedrijfsuitje voor 10 personen, om zo een onvergetelijke team ervaring te creëren! 

Hoe organiseer je een bedrijfsuitje voor 10 personen?

Het organiseren van een bedrijfsuitje lijkt altijd een hele klus te zijn, zelfs met een kleine groep. Je wilt uiteraard je collega’s een onvergetelijke ervaring bieden. Geen zorgen, wij delen in deze blog de leukste teamactiviteiten die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje voor 10 personen, zodat je dit in no-time hebt geregeld. Zo kun je zorgeloos plezier beleven met het team! We delen een aantal activiteiten die hier ideaal voor zijn!

1. Lasergamen

Lasergamen is een teamspel waarbij twee teams elkaar proberen uit te schakelen om punten te scoren. Alle spelers hebben een ‘lasergeweer’ en een helm en het doel is om tegenstanders af te schieten. Dit doe je door met je laser de tegenstander te raken. Voor de fanatiekelingen altijd een leuk spel dat soms voor enige frustratie kan zorgen. Het vereist samenwerking en is daarom een ideale activiteit voor bedrijfsuitjes!  Lasergamen op ons unieke fort is geschikt voor groepen vanaf 6 personen, waardoor het perfect is voor een bedrijfsuitje met 10 personen. Bij reservering wordt het speelveld exclusief voor jullie groep gereserveerd. Het lasergamen zelf zal doorgaans 1 tot 1,5 uur duren. Wil je het combineren met andere activiteiten of catering? Dat regelen we graag voor je, neem vrijblijvend contact met ons op!

Lasergamen boeken

lasergamen voor de leukste bedrijfsuitjes

Optimaal teamplezier door activiteiten te combineren

Om jouw collega’s nóg beter te leren kennen, werkt het goed om in kleinere groepen op pad te gaan. Zo heb je namelijk écht even tijd voor elkaar. Kies teamleden die je normaal niet zoveel spreekt en leer elkaar op een leuke manier kennen. Splits je team dus op in groepen en kies voor meerdere activiteiten. Rouleer en laat zien waar jouw team het beste in is! 

2. Pubquiz on tour

Zijn jij en je collega’s echte quizzers? Dan is deze ‘Pubquiz on Tour’ het perfecte bedrijfsuitje voor jullie. Terwijl jullie het fort van Markenbinnen verkennen, speel je een pubquiz met vragen uit diverse categorieën. Test je kennis en wees tegelijkertijd actief ! Lukt het jullie om de slimste én de snelste te zijn? Het team dat de meeste vragen goed beantwoordt, wint de quiz! Afhankelijk van de grootte van de groep, worden jullie opgedeeld in groepjes van 4 tot 6 personen. Geen zorgen, je kunt gemakkelijk het team opsplitsen in groepen voor verschillende activiteiten en vervolgens rouleren. Op die manier kun je nog steeds genieten van de teamspirit!

Let op: Deze activiteit is alleen te boeking op aanvraag. Meer informatie? Stuur een mail naar info@fort-treffelijk.nl

pubquiz on tour

3. Escapetocht

Is jouw team fan van escaperooms? Dan is dit uitje echt iets voor jullie! Speel de spellen van een escaperoom, maar dan buiten tijdens de escapetocht. Ga de uitdaging aan met je collega’s en zie of het lukt om het fort te redden. De escapetocht speelt je met 2 tot 5 personen. Er kunnen twee teams op hetzelfde moment spelen. De routes worden hier dan uiteraard op aangepast. 

Escapetocht boeken

escapetocht

4. Virtual Reality escape game

Je kunt bij ons de spannendste VR escape games beleven. Een VR escaperoom speel je altijd samen. Iedereen heeft een eigen headset en je ziet en hoort je medespelers alleen nog maar in de wereld van Virtual Reality. Ontdek samen met je collega’s de virtuele escaperoom, ga uitdagingen aan en los pittige raadsels op. Je kunt met 2 tot 4 personen spelen op diverse niveaus. 

VR escape games boeken

VR game

Bouw een band op je met je team en beleef een onvergetelijke bedrijfsuitje 

Ben jij al enthousiast geworden voor je aankomende bedrijfsuitje? Wij helpen je graag met het organiseren van dit bedrijfsuitje en kunnen samen kijken naar de mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te maken. Wacht niet langer en neem contact met ons op om deze topdag te plannen!

Ook interessant om te bekijken

Previous
Next