Kinderfeestjes

De origineelste kinderfeestjes beleef je bij FORTtreffelijk

Ben jij opzoek naar een unieke locatie voor jouw kinderfeestje met originele activiteiten? Dan ga je naar FORTtreffelijk. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er op het Fort van Markenbinnen van alles te beleven. Leer van een echte brandweerman hoe je brandjes moet blussen, leef je uit tijdens het lasergamen of laat je hersens kraken in één van onze escaperooms speciaal voor kinderen.  

Maak je keuze uit de activiteit(en) en stel je eigen feestje samen!

Bepaal zelf hoe je kinderfeestje eruit komt te zien

Feestjes bij FORTtreffelijk zijn geen gewone feestjes. Je kunt bij ons namelijk je eigen feestje inrichten, precies zoals jullie dat willen! 

Via het boekingssysteem heb je in één oogopslag inzicht in de beschikbaarheid. Hier kun je de leukste activiteiten selecteren voor jullie kids tijdens het feestje. Vervolgens kun je je feestje nog compleet maken met frietjes, een snack en oorkondes!

Ga voor een compleet ontzorgd kinderfeestje

Tijdens het feestje zal er altijd een activiteitenbegeleider bij het feestje zijn. Zo is het feestje dus volledig ontzorgd en zijn de kinderen bij ons in goede handen. Uiteraard kunnen de ouders gewoon meekijken.   

Kies jij voor fysieke of mentale uitdaging waar bovenal lol en plezier op nummer één staan?

Hoe verloopt mijn kinderfeestje?

1. Aankomst en voorbereiding

Voordat jullie gaan starten met de activiteiten, worden jullie ontvangen aan een eigen tafel met limonade. De activiteitenbegeleider zal het programma bespreken en eventuele friet- en snackwensen opnemen. Voor de ouders staat er een kopje koffie of thee van het huis klaar!

2. Tijdens het feestje

Tijdens de activiteiten wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden door de activiteitenbegeleider. Voordat de tweede activiteit start, zullen we een korte rustpauze inlassen. Na de limonade en een zakje chips is iedereen weer op volle energie om te starten met de tweede activiteit. 

3. Na het feestje 

Als de activiteiten klaar zijn, kunnen de kinderen met een voldaan gevoel een frietje en een snack eten. Om het feestje helemaal compleet te maken, kunnen er nog oorkondes uitgedeeld worden!

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over FORTtreffelijk of heb je een vraag? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen