Evenementen op FORTtreffelijk

Op zoek naar een leuk, spannend, uniek, sportief of sfeervol evenement? Kom dan naar FORTtreffelijk. Het hele jaar door worden hier in en rond het fort bij Markenbinnen, evenementen georganiseerd voor jong en oud. Van wijnproeverijen tot openluchtbioscopen en van managementboosters tot speurtochten voor kinderen. Zo veelzijdig als dit fort is, zo veelzijdig is ons aanbod. Komt u ook?

Evenementen voor binnen en buiten

In samenwerking met lokale, regionale en landelijke organisaties organiseren wij hier evenementen voor binnen en buiten. Voor een bijzondere dag in en rond deze unieke vesting waar altijd wel iets te beleven en iets nieuws te zien is. Ideaal als u een leuk uitje zoekt voor in het weekend met het gezin. Of juist op een anders-dan-andere locatie met uw collega’s of zakenpartners deel wilt nemen aan een managementtraining.

Locatie: het fort

Het fort is een locatie vol verrassingen. Van oorsprong verdekt opgesteld in het landschap herbergt het vele geheimen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld prima eten in de Genieloods achter het fort. Of juist lekker borrelen aan de achterkant van het fort zelf.

Ook evenementen van forten.nl

Op FORTtreffelijk vindt u ook de evenementen die georganiseerd worden door forten.nl. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam kunt u dan op ons fort genieten van muziek, theater, beeldende kunst, films of andere aansprekende evenementen. Een overzicht van het actuele aanbod vindt u altijd op onze site.

Of organiseer uw eigen evenement

Natuurlijk kunt u ook hier uw eigen evenement organiseren. U kunt dat zelf van A tot Z organiseren en bij ons enkel de locatie regelen. Maar wilt u ondersteuning daarbij, dan doen we dat graag. De catering, sprekers, trainers en, of aankleding kunt u allemaal via ons laten verlopen. Net wat u wilt.

Evenementen op FORTtreffelijk

  • Evenementen voor jong en oud
  • Binnen en buiten, het hele jaar door
  • Culinair, cultureel, historisch, muzikaal en veel meer
  • Aanvulling met catering, sprekers, muziek et cetera is mogelijk
  • Ook voor evenementen die u zelf wilt organiseren

Meer weten over evenementen op FORTtreffelijk?

Op onze site vindt u in de agenda wanneer welk evenement plaatsvindt. En wilt u zelf een evenement hier organiseren? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u hoe we uw evenement op FORTtreffelijk kunnen realiseren.

Waar ligt FORTtreffelijk?

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 autominuten van Amsterdam en Alkmaar en slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw evenementen!