Survival als uitje in Noord-Holland: van vrijgezellenfeest tot kinderfeestje

Vanwege corona zijn survivalfeestjes helaas niet te boeken!

Ben je op zoek naar een leuk en actief uitje in Noord-Holland? Eentje die niet geschikt is voor watjes maar voor stoere mannen, vrouwen en kinderen die niet vies zijn van wat rennen, tijgeren en tussendoor slim en tactisch kunnen nadenken? Dan is de survival bij FORTtreffelijk het dagje uit voor jou! Ideaal als onderdeel van een vrijgezellenfeest, om een kinderfeestje te vieren of voor een gewone leuke activiteit met vrienden. Wij staan er klaar voor, jullie ook?

Neem contact op!

Oorlogssferen bij het fort in Markenbinnen

De survival die wij voor jullie klaar hebben staan, is er niet zomaar eentje. Je belandt erdoor achter vijandelijke linies. Je bent tenslotte op het fort bij Markenbinnen, onderdeel van de vroegere Stelling van Amsterdam met authentieke details, kleine doorgangen, heuveltjes om je achter te verstoppen en de oorlogssferen van vroeger die nog in alles doorklinken.

’Achter vijandelijke linies’

Met deze survival ‘Achter vijandelijke linies’ kom je dus terecht in een oorlogssituatie. Jouw peloton heeft een navigatiefout gemaakt waardoor je achter de linies van de vijand terecht bent gekomen. Je moet terug naar het opgegeven verzamelpunt van jouw troepen maar dat kan alleen met een tocht dwars door het gebied van de vijand! Terwijl jij en jouw troepen deze hachelijke tocht ondernemen kan er natuurlijk van alles gebeuren. Alleen door samen te werken en ook op de spannendste momenten rustig te blijven, zul je het verzamelpunt bereiken. Gaat het je lukken?

Ideale locatie voor de survival

De locatie voor deze survival lijkt haast wel gemaakt voor een survivaltocht; midden in de weilanden op een authentiek fort. Maar naast deze rauwe omgeving is er ook volop comfort. Zo kun je smakelijk lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant. En heb je een feestje of uitje met een groep vrienden? Dan kunnen we als je dat wilt, ook een cateraar inschakelen om het feestje helemaal af te maken.

Duur en voorbereiding

De survival neemt zo’n 1,5 tot 2 uur in beslag. Het is geschikt voor groepen volwassenen maar ook voor kinderen, we passen de opdrachten en tocht daar gewoon op aan! Wij zorgen voor al het materiaal dat je tijdens deze survival nodig hebt maar neem wel zelf kleding mee die vies mag worden en zorg voor stevige schoenen. Dan staat jullie niets meer in de weg voor een succesvolle survival!

Organiseer een leuk dagje uit of feestje met deze survival!

Wil je meer weten over deze survival? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag alles over. Ook als je graag een leuk dagje uit of feestje wilt organiseren met de survival als sportieve activiteit, regelen we dat graag voor je.

Ja, ik wil de survival boeken voor een uitje binnenkort!

forttreffelijk_kindersurvival_feestje