Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Rondleiding door een fort van de Stelling van Amsterdam

Heb jij altijd al meer willen weten over een fort van de Stelling van Amsterdam? Doe dan mee met een rondleiding van FORTtreffelijk bij Fort Markenbinnen! Wij laten jou het fort graag zien en vertellen je er alles over! Ook mogelijk als breakout bij een vergadering of teamuitje!

Neem contact op!

Stelling van Amsterdam

Het Fort Markenbinnen is gebouwd in de 19e eeuw en onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het was bedoeld om de Markervaart en de stad Amsterdam en haar notabelen te kunnen verdedigen. Hiervoor konden maar liefst 300 soldaten in het fort gelegerd worden. Na de Tweede Wereldoorlog deed het fort dienst bij de Bescherming Bevolking. Iets wat nog steeds merkbaar is in de vele trainingen die tegenwoordig hier gegeven worden aan de brandweer en hulpverleners!

Stelling van Amsterdam Fort Markenbinnen

Ontdek de geheimen!

Natuurlijk heeft dit fort z’n geheimen, bijzondere verhalen, onverwachte hoekjes en plotseling opdoemende ruimtes. De geschiedenis van dit fort, bijzondere details en al die geheime locaties worden jou onthuld tijdens de rondleiding. Het fort ligt dan wel goed verscholen, maar na deze tour heeft het voor jou geen geheimen meer!

FORTtreffelijk-het-best-bewaarde-geheim-achtergrondfoto_nw
FORTtreffelijk luchtfoto

Voor jong en oud

De rondleiding wordt afgestemd op de groep. Het is daardoor zowel geschikt voor volwassenen als kinderen en is ook een fijne afwisseling tijdens een vergadering of zakelijk evenement. Elke rondleiding duurt ongeveer een uur en wordt op verzoek geboekt.

Combineer het met een lunch of boek het als breakout

Voor of na de rondleiding kun je altijd nog terecht voor een lekkere kop koffie, chocomelk voor de kleintjes of een smakelijke lunch. Wil je de rondleiding combineren met een ander evenement? Als breakoutsessie boeken tijdens een vergadering? Of aanvullen met een andere activiteit zoals bijvoorbeeld de escaperoom? Dat kan allemaal. Laat het ons weten en we maken graag een voorstel op maat. Kom je snel de geheimen van het fort ontdekken?

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten