Online Escaperoom

Online Escaperoom

Over deze activiteit

Wie gaat deze FORTtreffelijke online escaperoom tot een goed einde brengen? Een missie waarbij je hersens op volle toeren zullen draaien. Gezellig met z’n tweetjes, met je gezin of lekker rustig in je eentje.

Door middel van een reis rondom de wereld help je Jacob om zijn geliefde Helena te verrassen! Je reist af naar plekken waar mooie herinneringen voor dit liefdeskoppel liggen en waar pittige opdrachten wachten.

Deze puzzeltocht is volledig online en door jong en oud te spelen. Kinderen onder de 12 hebben wel begeleiding nodig van oudere kinderen of volwassenen. Het spel wordt gespeeld op een tablet of een smartphone, duurt tussen de 1 en 3 uur en kan elk moment gepauzeerd worden en later weer worden hervat.

Nadat je de aankoop gedaan hebt krijg je binnen 24 uur per e-mail je persoonlijke inlogcode en kun je van start met de online escaperoom! Alvast veel succes en speelplezier gewenst!

Speel je graag een escaperoom in het echt, kom dan als het weer mogelijk is één van onze te gekke escaperooms spelen. Je kunt kiezen uit ‘Ontmantel de bom’, ‘Wie vergiftigde de generaal?’ of ‘Red de gewonde soldaat.’

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen