Fort Knight (speurtocht met GPS) op FORTtreffelijk, avontuurlijk dagje uit in Noord-Holland

Ben jij een echte speurneus? Dan is deze avontuurlijke verkenningstocht echt iets voor jou! Plan deze activiteit voor jou en je vrienden en beleef een actief en spannend dagje uit midden in Noord-Holland op FORTtreffelijk, met Fort Knight.

Speurtocht met tablet

Het fort bij Markenbinnen is de ideale plek voor een speurtocht. En dat hebben we dan ook geregeld! In en rond het fort ga je gewapend met een tablet op pad. Want het fort mag dan al wel heel erg oud zijn, we maken graag gebruik van moderne techniek ;-).

Opdrachten, puzzels, hindernissen en Virtual Reality

Met de tablet in de hand word je via GPS-codes over het terrein en door het fort gestuurd. Tijdens de tocht kom je opdrachten tegen die je moet uitvoeren, vind je puzzels die opgelost moeten worden, zijn er hindernissen die genomen moeten worden en moet je Virtual Reality ontcijferen om weer verder te gaan.

Ontdek de geheimen van het fort

Door alle opdrachten kom je gaandeweg steeds meer over het fort, de vroegere en huidige bewoners en natuurlijk de gebruikers te weten. Er blijft geen geheim voor jou verborgen, tenminste als jij deze puzzeltocht tot een goed einde weet te brengen…

Moderne puzzeltocht voor een blik in het verleden

De GPS Speurtocht is een moderne puzzeltocht maar brengt je toch soms terug in het verleden. Met moderne techniek gunnen we je een blik in het leven van vroeger op en rond het fort. Superleuk maar ook best wel uitdagend. Want een goed geheim geven we natuurlijk niet zomaar prijs. Daar moet je dus echt even je best voor doen!

Als leuk dagje uit, vrijgezellenfeest of kinderfeestje

Deze speurtocht met gps is een ideaal dagje uit midden in Noord-Holland. Het kan als losse activiteit geboekt worden, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje maar is natuurlijk ook gewoon heel leuk als je een dagje op pad gaat met vrienden. De inhoud van de opdrachten passen we aan de leeftijd van de groep aan, vandaar dat het geschikt is voor zowel jong als oud!

Duur en voorbereiding

De speurtocht zal zo’n 1,5 tot 2 uur in beslag nemen. Gedurende die tijd ben je voornamelijk buiten bezig dus zorg wel dat je daarop gekleed bent. Stevige schoenen zijn dan ook aan te raden. De tablet wordt door ons verstrekt en tijdens de tocht is er een spelleider die digitaal meekijkt om, als het echt nodig is, even te helpen.

Catering, koffie of borrelen

Op het fort hebben we ook een restaurant en de mogelijkheid om een cateraar in te huren. Of je dus vooraf even een kopje koffie wilt drinken, nog wat wilt lunchen of borrelen achteraf of juist een activiteit compleet met catering wilt organiseren, het kan op FORTtreffelijk.

Meer weten of een dagje uit organiseren?

De GPS Speurtocht is nog niet te boeken, we zijn hard bezig met de voorbereidingen. Wil je meer weten over de GPS Speurtocht of overleggen of je bijvoorbeeld een andere activiteit kunt combineren of uitbreiden met catering naar keuze? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag een supergaaf dagje uit te organiseren!

Ja, vertel me meer!

forttreffelijk_kindersurvival_feestje