Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Evenement organiseren bij FORTtreffelijk, voor een uniek event!

Of het nu een groots, zakelijk evenement moet zijn, een particulier event of een lentefair… bij FORTtreffelijk kan het georganiseerd worden. En op onze locatie, een heus fort, wordt het gegarandeerd een uniek event! Wil je met jullie evenement echt indruk maken? Dan kies je voor een locatie die van zichzelf al indrukwekkend is, FORTtreffelijk dus. Zien we je snel?

Neem contact op!

Historische locatie

FORT Markenbinnen is een fort uit de 19e eeuw gelegen in het kleine plaatsje Markenbinnen, Noord-Holland. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam was het voorbestemd om de stad Amsterdam te beschermen bij eventuele aanvallen. Die rol heeft het nooit kunnen vervullen, maar de historische locatie inspireert nu wel bij talloze activiteiten.

Van trainingen en trouwerijen tot vergaderingen en feestjes

Zo vinden er regelmatig veiligheidstrainingen plaats in onder meer EHBO, BHV en brandweertrainingen. Ook worden hier vergaderingen met breakoutsessies gehouden, kinderfeestjes gevierd en kiezen mensen ervoor om elkaar hier hun jawoord te geven. En, bijzondere evenementen kiezen deze locatie als de plek om hun gasten te ontvangen.

Binnen en buiten, genoeg ruimte

Op dit fort hebben we namelijk de beschikking over verschillende ruimtes; van klein tot groot. En rondom het fort, binnen de gracht is volop groen te vinden waar het ook aangenaam toeven is. Of daar nu verschillende kraampjes moeten staan, een presentatie gegeven mag worden of een paar grote luchtkussens neergezet moeten worden. Op deze mooie plek is genoeg ruimte voor elk evenement, in elk jaargetijde en bij elk weertype.

fortreffelijk feestje boeken bruiloften evenementen
Organiseer een event omgeving Alkmaar

Goede catering

Natuurlijk is een evenement niet compleet zonder goede catering. En ook daar kunnen we in voorzien; van een biologische lunch tot een stevige barbecue of kleine hapjes de hele dag door, we regelen het voor je. Door het zelf voor jullie te verzorgen of het te laten uitvoeren door een biologische cateraar. Net wat past bij het event.

Centraal gelegen in Noord-Holland

Ook de ligging van de locatie is ideaal. Het fort is namelijk centraal gelegen in Noord-Holland. Tussen Alkmaar en Amsterdam in en vlakbij Zaandam is het goed bereikbaar voor iedereen. Bovendien is er voldoende gratis parkeerruimte.

Meer weten of een rondleiding krijgen?

Wat voor evenement je ook in de planning hebt, als je op zoek bent naar een authentieke locatie dan raden wij je aan om ons fort eens te komen bezoeken. Het organiseren van een evenement doe je dan ook bij ons! Bel vooraf even, dan geven we je een rondleiding en laten je zien wat allemaal mogelijk is. Ook denken we graag met je mee om jouw wensen vorm te kunnen geven. Zullen we even afspreken?

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten