Feestjes in een uniek fort
Combineer feestjes
USP_DagjeWeg
Voor een compleet ontzorgd feest

Escaperoom in Noord-Holland, bij Fort Markenbinnen

Een spannend uitje is al snel een escaperoom. Maar de escaperoom van Fort Markenbinnen is nog veel meer dan dat. Gelegen op een unieke locatie, midden in de weilanden waan je je al snel in vroegere tijden. Stap je eenmaal de escaperoom in, dan ben je echt even in de Tweede Wereldoorlog. Aan jullie de eer om hier op tijd uit te ontsnappen!

Meerdere escaperooms

Er zijn op ons fort in Noord-Holland meerdere escaperooms; twee zijn spannende kamers waaruit je kunt ontsnappen als je de puzzels oplost en daarmee de code bemachtigt. En een die je dus terugbrengt naar de Tweede Wereldoorlog. Een superspannende activiteit waarbij al je zintuigen op scherp moeten staan en samenwerken de sleutel is om op tijd te ontsnappen!

The bomb!

Die escaperoom is eigenlijk gewoon ‘the bomb’! Hier in de kazemat van het fort is namelijk een bom uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt. Je kunt het zelfs nog horen tikken! Het spreekt voor zich dat die bom onschadelijk gemaakt moet worden, maar hoe? Daarvoor moet je samenwerken. Jij en jouw teamgenoten worden aan het werk gezet met uitdagende opdrachten. En als het goed gaat, wordt de bom net op tijd ontmanteld…

Bijzondere locatie voor escaperooms – in het fort van de Stelling van Amsterdam

Alle escaperooms bevinden zich in het fort bij Markenbinnen. Een authentieke plek want dit fort is nog onderdeel van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie die Amsterdam en Nederland bij een aanval moest beschermen. En alle bijzondere elementen van die tijd, die zijn nog aanwezig in dit fort. Je snapt dat de escaperooms dan ook in een bijzondere plek gebouwd zijn en je echt het gevoel hebt terug in de tijd te zijn gegaan!

Voor jong en oud

De escaperooms zijn geschikt voor allerlei soorten groepen. Ben je hier met kinderen? Dan passen we het daarvoor aan of ga je voor een escaperoom kinderfeestje. Kom je met een groep vrienden? Dan maken we het natuurlijk wat uitdagender. En wil je een lange vergadering onderbreken? Dan boek je de escaperoom als breakoutsessie.

Activiteit binnen, ideaal dagje uit bij regen

Het leuke van de escaperoom is ook nog eens dat het lekker binnen is. Is het dus weer een keertje echt Hollands weer met veel regen en wind en wil je toch een leuk en spannend dagje uit beleven? Dan ben je hier van harte welkom. Check je vooraf even of de escaperoom van jouw keuze beschikbaar is?

Ja, ik wil een escaperoom in het fort boeken!

forttreffelijk-escaperoom-4
forttreffelijk-escaperoom-3

Vragen of reserveren?

Neem direct contact op!!

  Bereikbaarheid

  FORTtreffelijk is gemakkelijk te bereiken vanuit:

  Zaandam: reistijd 25 minuten
  Amsterdam:
  reistijd 20 minuten
  Alkmaar: reistijd 15 minuten