Escaperoom ‘Ontmantel de Bom!’

Escaperoom ‘Ontmantel de Bom!’

Over deze activiteit

Terug naar de Tweede Wereldoorlog

Je hoort de tijd tikken… Er is minder dan een uur om de bom te ontmantelen terwijl de Duitsers het fort al onder vuur nemen. Weten jullie de bom onschadelijk te maken? Tijdens deze hightech escaperoom is sublieme samenwerking met je teamgenoten vereist! 

Een historische escaperoom

Het fort van Markenbinnen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en gebouwd tussen 1895 en 1905. Het is nét alsof je het verleden binnenstapt, want de escaperoom is helemaal opgebouwd met replica’s en attributen in de originele kazemat van het fort. Hou jij van geschiedenis? Dan is deze escaperoom op jouw lijf geschreven. Maar door het spannende element van de tikkende tijdbom is het spel spannend voor iedereen.

Technisch hoogstandje

Wat je niet ziet, maar wel merkt, is dat onze escaperoom een hightech escaperoom is. Het zit boordevol technische hoogstandjes en elektronisch snufjes. De escaperoom is volledig geautomatiseerd, maar wordt tijdens het spel wel continu gemonitord door één van onze medewerkers. Toch wil je liever niet verliezen in deze escaperoom: ook al ben je onder toezicht, een bom laten ontploffen is nooit een goed idee!

Uitdagende escaperoom in de regio Alkmaar, Purmerend en Zaandam

Zoek jij een gave escaperoom in de regio van Alkmaar, Zaandam of Purmerend? Dan is de escaperoom op ons fort in Markenbinnen perfect voor jou. Ben je op zoek naar meerdere (indoor) activiteiten voor volwassenen om te combineren tijdens jullie uitje? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Voor de bezoekers

Recent bekeken activiteiten

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Nee, de escaperoom is helaas niet rolstoel toegankelijk.

Ja, het is verplicht om te reserveren voor de escaperoom.

De escaperoom is enkel in het Nederlands te spelen.

Voor het spelen van de escaperoom heb je een minimale groepsgrootte nodig van 2 personen en een maximale grootte van 8 personen.