Activiteiten met vrienden of familie, samengesteld naar jullie wens bij FORTtreffelijk

Wil je een leuke activiteit plannen voor een dagje weg met vrienden? Dan hebben wij volop keus; van survival tot een GPS Speurtocht, van een escaperoom tot lasergamen en natuurlijk ook catering. Stel het samen zoals jullie willen, binnen of buiten of een combi daarvan en beleef een sportief en actief dagje uit op FORTtreffelijk in Noord-Holland.

Jaarlijks vriendenuitje of familie-uitstapje

Is het tijd voor het jaarlijkse vriendenuitje? Of ga je met de hele familie op stap en wil je wel eens wat anders dan anders doen? Dan kom je naar FORTtreffelijk. Wij hebben al tal van activiteiten op ons fort waarmee we wekelijks vele groepen bezighouden. En al die activiteiten kunnen we samenstellen tot een mix waarmee iedereen, van jong tot oud, een leuke dag beleeft!

Voor binnen én buiten

Wat ook handig is, is dat je bij ons zowel activiteiten voor binnen als buiten kunt boeken. Prettig als je weet dat het heel waarschijnlijk wel slecht of koud weer zal zijn tijdens jullie dagje weg. Of als je juist rekent op een mooie zomerdag omdat het hoogzomer zal zijn ten tijde van jullie uitje. En wil je een mix, omdat je dan gewoon het zekere voor het onzekere neemt? Dan kan dat ook.

GPS Speurtocht en Survival

De buitenactiviteiten op het fort zijn de GPS Speurtocht en de Survival. Allebei vinden ze plaats op en rond het fort dat midden in de weilanden ligt. Met de speurtocht ga je met een tablet op zoek naar oplossingen en antwoorden die in de raadsels verborgen zijn. Hiermee ontdek je al snel meer over het fort en haar verleden. De survival is een sportieve bezigheid waarbij je je ineens achter de vijandelijke linies bevindt en een weg terug moet zien te vinden naar veilig grondgebied. Geen van beide zijn makkelijk, maar wedden dat je het over een paar maanden nog hierover hebt?!

Binnenactiviteiten: escaperooms en lasergamen

Blijf je liever binnen, dan hoef je er niet vanuit te gaan dat het heel veel gemakkelijker zal zijn. Op het fort hebben we drie escaperooms. Twee zijn echte puzzelkamers waar je met slim denkwerk je weg naar buiten zult vinden. De andere is een superspannende escaperoom waar samenwerken en tactisch inzicht vereist is om op tijd naar buiten te komen. Het lasergamen is een actieve bezigheid die zowel binnen als buiten uitgevoerd kan worden.

Voor jong en oud

Elke activiteit kan aangepast worden voor de leeftijd van de groep. Of je dus met een groep vrienden langskomt of juist een kinderfeestje wilt organiseren, wij helpen je het te regelen. En heb je wel zin in een lekkere borrel na afloop, een fijne kop koffie vooraf of een goede maaltijd tijdens de activiteiten? Dan is dat ook mogelijk, gewoon afgestemd op jullie wensen.

Meer weten of even overleggen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of bespreken wat geschikt zou zijn voor de activiteit die jij aan het plannen bent? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een combinatie van activiteiten samenstellen voor ons uitje binnenkort!

forttreffelijk_kindersurvival_feestje